2020 m. rugpjūčio 24 d., pirmadienis

Vasaros festivalis

 


Rugpjūtis, o ir pati vasara, keliauja į pabaigą. Didžioji dalis MA laukia (arba ne) pažadėtųjų naujinimų, o kad laukimas neprailgtų žaidime sulaukėme 3x3 lentelės tipo kelionės į "Vasaros festivalį". Viso randame septynias lenteles, kurių šešios su aprangomis ir šukuosenomis, kurios tikrai įkvėpimo sėmėsi iš Burning Man festivalio, o viena lentelė (šeštoji) papildys jūsų tatuiruočių kolekciją.


1-oji lentelė
2-oji lentelė

3-oji lentelė

4-oji lentelė

5-oji lentelė

6-oji lentelė

7-oji lentelė

2020 m. rugpjūčio 18 d., antradienis

Žaidimo atnaujinimai

 


Jau kuris laikas žaidime sklandė gandai apie atnaujinimus, kurių daugelis žaidėjų laukė kaip išganymo nuo pat pernai metų, kai buvo uždarytas Vakarėlių Centras ir akmenukų rinkimas žaidime pasidarė juodžiausiu darbu. Rugpjūčio pradžioje interneto platybėse pradėjo šmėžuoti įvairūs "teaser'iai" susiję su neišvengiamais naujinimais, tik visi buvo gan aptakūs ir neiškalbingi. O bet tačiau, šiandien pati kūrėjų komanda pasidalino su mumis numatomais naujinimai, tad įsitaisykit patogiau, nes naujinimų gan nemažai, todėl rašliavos bus daug ^^

#1 - Žaidimo valdymo juosta 
Gal ir ne pats įspūdingiausias elementas, bet lengvai pradžiai pats tas. Valdymo juosta tikrai atrodys moderniau ir interaktyviau, tačiau ką dar galime pastebėti? Įprasta valiuta ir laimės ratas vis dar egzistuoja, tačiau atsiranda papildoma žydroji energija, kuri bus naudojama naujo tipo konkurse (jį apžvelgsime kiek žemiau). Be to su energija numatomas vienas įdomesnių atnaujinimų - energijos pakuotės nebekaupiamos inventoriuje (po teisybei jos tiesiog nebegzistuos), o bus automatiškai pridedamos į mūsų energijos juostą, bet riba yra 99. Jūsų šiuo metu inventoriuje turimos energijos pakuotės bus sėkmingai sumestos į energijos juostą, tad jūsų užkauptas turtas nedingsta. Visas energijos perviršis (perkopiantis 99vnt limitą) bus konvertuojamas į mėlynąją energiją.

#2 - Miestas
Mieste nebeliko "Žvaigždžių namo", bet nemanau kad mes labai jo pasigesim.
Taip pat nebematote vaikinų klubų, nes ir jų nebėra. Keisis užduotys turbūt, bandant palengvinti progresą sužadėtuvių link.
Mes taip pat atsisveikinsime su darbu, fotosesijomis ir supermodeliais bei taupykle.
Esu tikra, kad dalis jūsų turi sukaupusios solidžias supermodelių bei fotosesijų irangų atsargas ir automatiškai kyla klausimas kas toliau, bet kūrėjai žada tas atsargas atlyginti. Iš VIP parduotuvės supirkta įranga kaip ir aiškiai konvertuojama į dolerius, nes turi kainas, bet kaip bus su laimėta įranga kol kas neaišku. Apie konvertavimo procesą (po atnaujinimo) jums praneš iššokanti žinutė
Populiarumo priedai turbūt liks kaip buvę, nes mados dvikovos niekur nedingsta.

#3 - Valiuta
Įsigaliojus atnaujinimams doleriai žaidime praranda vertę. Kūrėjai žada, kad visos būtimos kolekcijos bus perkamos už smaragdus ir safyrus, o dolerių mums praktiškai reikės tik statistikoms keltis arba apsipirkti senajame prekybos centre, kur visos kainos bus pakeistos į dolerius. O bet tačiau, mums pristatoma nauja valiuta žaidime - žaliasis kupstelis vadinasi "smaragdų dulkės", surinkus 10vnt dulkių jos automatiškai konvertuojamos į 1 smaragdą. Kur jų rasti? - Mados dvikovose ir laimingose kortose.

#4 - Mados arena
Pokyčiai dvikovose - po atnaujinimų jokių pralaimėjimų dvikovose. Ką tai reiškia? Laimėjusios dvikovą užsidirbate smaragdų ir patirties taškų (t.y. žvaigždutės, kurios kelia jūsų lygį), o jei pralaimite, tai vistiek užsidirbate 2vnt "smaragdų dulkių". Atlygį gauna abi kovotojos, nepriklausomai nuo to kuri kurią užsipuolė. Šiuo metu mados arenoje pralaimėjus dalis jūsų valiutos keliauja priešininkei, po atnaujinimų to nebebus. Dolerių mados arenoje išvis nebelieka, bet tai yra net labai gerai, nes pagaliau galėsite kaupti kiek tik širdis geidžia ir ramiai keltis statistikas, dolerių prararsti nebeįmanoma.
Beje, žaidėjos dvikovoms bus automatiškai parenkamos pagal lygį, t.y. priešininkės pasirinkti nebegalėsite. Va čia visos staiga prisiminsim kuo svarbios asmeninės statistikos, be to turėtų išaugti populiarumo priedų bei automobilių naudojimas.
Taip pat turėčiau pastebėti, kad daug kur žaidime įsigalios "lygos" - žaidėjos skirstomos pagal asmeninį lygį į "kategorijas" ir kaposis tarpusavyje tose kategorijose. Beeet, kuo aukštesnė lyga, tuo didesni atlygiai.

Ak, statistikos - kėlimo principas išlieka, keisis ikonėlės (ir jų pavadinimai kiek suprantu), nes tą akmens amžiaus reliktą jau seniai reikėjo atnaujinti. Bet statistikų įkainiai keisis - bus įtaisytas limitas, statistika negalės kainuoti daugiau kaip 2000 mados taškų arba 200k $. Jūsų jau perlipo šią ribą? Tai nieko tokio, po atnaujinimo įkainiai nukris iki naujojo limito *facepalm*

#5 - Grožio konkursas
Kadangi nelieka FTV darbų kaip po tokių, tai jų pastatą žemėlapyje okupuoja "Grožio konkursas".
Tai turbūt didžiausia naujiena žaidime. Naujos rūšies dvikovos, kur mes varžysimės savo išvaizda. Neįtikėtina - mados žaidime nepraėjus ir dešimtmečiui pagaliau atsiranda išvaizdos dvikovos. Vau
Konceptas gan nesudėtingas - galite būti arba dalyve, arba teisėja. Teisėjavimui reikia mėlynosios energijos, kurią jau nužiūrėjom ankščiau, beje ji atsistato kaip ir įprastoji, o už atliktą darbą užsidirbate dolerių ir bilietėlių reikalingų dalyvavimui. Kaip dalyvė tiesiog susimokate tą bilietėlį, kaip suprantu gaunate temą, apsirengiate ir laukiate vertinimų. Dalyvės taip pat laimi dolerius, jei laimi. Nes juk dvikova. Visur ir visada nelaimėsi. Nors ką gali žinoti, čia šiokia tokia spekuliacija iš mano pusės. O bet tačiau, vienas nenuginčijamas faktas tiesiog bado akis - grožio konkursas bus pagrindinis dolerių šaltinis žaidime. 
Kitas būdas jų gauti - būstas. Kolkas jūs pinigus už būstą gaunate automatiškai kas valandą, na o po atnaujinimų teks pačioms mokestį susirinkti. Būsto uždarbis kaupsis 24h, o po to lauks kol surinksit, tam kad pradėtų kauptis vėl. Ai, ir dar laimės ratas, kad jau niekur nedings, tai turbūt ir prizai liks kaip buvę, tad visiško dolerių bado nenusimato.

#6 - Podiumai ir konkursai
Atsisveikiname su Būsto konkursu, it was fun till it lasted. Gan abstrakčiai aprašomas, o jei tiksliau apeinamas in general, P.P ir FTV podiumų linkimas. Mums pristatomi trys nauji konkursai, iš kurių du labiau primena tiesiog reitingavimą:
- Mados Arenos konkursas : kas savaitę atsinaujinantis reitingas, skaičiuojantis jūsų pergales MA dvikovose. Reitinguojama jūsų lygio kategorijoje, tad kaip ir mažiau konkurencijos
- Grožio konkurso reitingas : taip pat kas savaitę atsinaujinantis reitingas, kur jūs taip pat pagal savo lygi nustatytoje kategorijoje esate reitinguojamos pagal pergales Grožio Konkurse
- Mėnesio podiumas: toks FTV, vienintelė džiugi žinia - nelieka neigiamų vertinimų.
Kas atsitiks su jūsų turimais podiumų laimėjimais? Istorija nutyli. Jei jie tiesiog išnyks, tai čia toks bitchslap visom ilgametėm žaidėjom, kurios tiek vargo rinkdamos savo trofėjus. 

#7 - Vakarėlių centras
Didžiam mūsų visų džiaugsmui grįš vakarėliai. Kas pasikeis:
- Iš peties padirbėta prie rengimo funkcialumo
- Vakarėlio laikas sutrumpintas iki 4val
- Renkantis datą ir laiką teks paprakaituoti, nes per dieną bus leidžiami šeši vakarėliai, bet (!) vakarėliai negalės dubliuotis, t.y. vienu metu gali vykti tik vienas vakarėlis
- Vakarėlio rengimo užduotys nesikeis, bet va užduotys dalyvėms bus atnaujintos, tiek asmeninės vestuvių metu, tiek kolektyvinės sužadėtuvių metu
- Kartu su naujomis užduotimis dalyvėms pasikeis ir jų atlygiai - nuo šiol vien mados taškai (čia tos geltonos monetos, kurias naudojame statistikoms pasikelti)

#8 - Prekybos centras
Kaip jau minėjau senasis prekybos centras neliko nepastebėtas - visos kainos gražiai bus perskaičiuotos į dolerius, be to drabužiai nebebus išmėtyti per abejotinų pavadinimų parduotuves, o bus išskirstyti pagal kategorijas, kaip kad mūsų drabužinėje. T.y. - reikia batų, eini ir apžiūri visus batus vienoje vietoje, o ne blaškaisi tarp drugelių ir merginų paslapčių bandydama prisiminti kur matei ten tuos aukštakulnius pernai. Kita dalis, kuri pravirkdytų net akmenį - nuo šiol visos laikinosios kolekcijos bus ranka pasiekiamos tame pačiame prekybos centre. Jos užrakintos, o kaip kitaip, tačiau turėsite galimybę savaitei jų atsirakinti po tris. Pradžiai nemokamai, bet kaip suprantu - pakartotinai atrakinant kolekcijas teks susimokėti pradžiai smaragdus, po to safyrus. Kol braukiat laimės ašarą dar pridėsiu, kad į žaidimą bus sudėtos ne tik laikinosios kolekcijos, bet ir grožio salono elementai (šukuosenos, veido bruožai etc.), o taip pat buvę žaidimai.

#9 - Drabužinė
Atnaujintas bus ne tik miestas, bet ir mūsų asmeninė drabužinė:
- Atsiranda "mėgstamiausieji", t.y. kategoriją, kur galėsite sumesti savo mylimiausius ir dažniausiai naudojamus rūbus. Kategorija talpina 10vnt, papildomai įsigyti vietos negalima
- Taip pat atsiranda "paieška" : turėsime galimybę filtruoti rūbus pagal spalvą
- Paskutinis rimtas naujinys "archyvas" - nenaudojamų daiktų kapinės, ten galėsite sumesti viską, ko jūsų manymu jums nereikia, bet yra vienas bet : jei nuspręsit kad kažkurio daikto iš archyvo vis tik reikia, tai teks išarchyvuoti jį visą, o po to vėl po vieną daiktą sumesti atgal, tad mėtykit apdairiai

#10 - Žaidimai
Kaip jau minėjau, laikinosios kolekcijos nuo šiol visada bus įkainotos tik smaragdais ir safyrais. Taip pat kūrėjai grasinasi atnaujinti visus egzistuojančius žaidimus, o tai reiškia kad vėl keisis įkainiai, laiko tarpai ir pan. Ir dar planuojama pristatyti naujo tipo žaidimų, tad manau rugsėjį galime susidurti su nematytais iššūkiais MA.

Kol kas tikslios datos atnaujinimams mums nenurodo, bet žada "kelių savaičių bėgyje", tai iki rudens turėtume sulaukti

2020 m. rugpjūčio 3 d., pirmadienis

Pajūrio nuotykiai


Rugpjūčio mėnesį MA pradedame su dovanų tipo žaidmu "Pajūrio nuotykiai". Dėžėse rasite vasariškus drabužius, šešias žavias šukuosenas, du naujus profilio fonus bei daiktų būstui.

Dėžėse rasite ↑
↑ Profilio fonai ↓