2020 m. liepos 21 d., antradienis

Gamtos vaikai


Pasiraitokite rankoves kelionėms po itin vasariškus ir gėlėmis puoštus sodus. Penki jų slepia aprangas ir šukuosenas, o vienas pradžiugins baldais ir profilio fonu.


07.21

07.23

07.24

07.26

07.27

07.29






2020 m. liepos 4 d., šeštadienis

Moters diena (pakartojimas)


Kaip teigia kūrėjų žinutė - moters diena būna kiekvieną dieną, nes kažkaip reikėjo apeiti tokį teminį kauliuko žaidimo pavadinimą ^^ Gal ir graži mintis. Pats pakartojimas nėra itin įspūdingas, nebent visada norėjote savo spjntoje turėti tas plazdančias suknias su sukryžiuotom kojom, kuriom batus teks susitinkti atskirai, man ta dalis visad nedavė ramybės - avalynė pozai, kurios šiaip jau atskirai niekada niekur nenaudosi, wtf. Aprangos truputi apie nieką, gal trečia zona labiau džiuginanti universaliomis detalėmis, kurias lengva būtų įpaišyti betkuriame derinyje. Tikrai esu naudojus kelnes ir švarkelį, deja visų kitų daiktų neliečiau nuo pat 2016 metų, kai šis žaidimas lankėsi pas mus pirmą kartą. O bet tačiau, galbūt jums "Moters diena" įneš daugiau džiaugsmo drabužinėje ^^




2020 m. liepos 1 d., trečiadienis

Nera ką slėpti


Naują mėnesį pradedame iškart su nauju žaidimu - "Nėra ką slėpti". Aštuoniolikos žvaigždučių trasa, kurią įveikusios susirankiosit šešias šiugždančias tiulo aprangas su įvairiausiais mielais aksesuarais bei galite laimėti įspūdingą suknelę su poza.

Žvaigždučių trasa
Žvaigždučių turinys
Visos susidedančios aprangos