2020 m. vasario 26 d., trečiadienis

Velykos (pakartojimas)

Kalendoriuose jau praktiškai galime užuosti artėjantį pavasarį, tad nieko nuostabaus, kad lengvam vasario finišui kūrėjai parinko labai pavasarišką žaidimą pakartojimui - dėžės tipo "Velykos". Ši dėžė pas mus lankėsi 2015 metais, praktiškai jubiliejinis pasirodymas :D Kiek save pamenu, tai ta korsetinė suknelė ir augintinis - zuikutis visad buvo labiausiai velykiniai dalykai, kuriuos yra tekę sutikti žaidime bei naudoti velykinės tematikos darbeliuose, tad pakartojimu net apsidžiaugiau. Truputi netikėta, kad dėžėje surankiojama apranga turi net aštuonis (!) atspalvius, tatai buvo praslydę pro akis prieš penkmetį.


2020 m. vasario 22 d., šeštadienis

Cirkas

Vasariui artėjant link finišo tiesiosios Mados Arenoje sulaukiam bene žaismingiausio žaidimo šiemet - kauliuko tipo "Cirkas". Pati tema gal ir neatrodo tokia žavinga, bet panagrinėjus "cirko pasirodymų" skryneles akys blizgėti pradeda matant tiek nuostabių aprangos detalių ir aksesuarų, Ar jau išsirinkot savo mylimiausias kojines? Nes jau vien jos yra vertos nuodėmės, visos iki vienos! 


Cirke aplankysim šešis "pasirodymus", kurių penkiuose atrasim žaismingų aprangų, o viename, be abejonės, būsto inventoriaus. Susirankiojus visus daiktus visuose "pasirodymuose" turim galimybę papildyti profilio fonų kolekciją cirko arenos vaizdeliu ^^






2020 m. vasario 8 d., šeštadienis

Valentino diena

Koks vasaris be valentinkės teleporterio? Absoliučiai joks ^^ Širdelių paradas. sexy pašiauštos garbanos, daug atlasinių kaspinų ir kitų atributų. Keli portalai visiškas nusivylimas, bet manau kiekviena ras bent vieną, kuris bus must have nuo pirmos iki paskutinės detalės.




 1 - Meilės karštinė

2 - Nuostabus vakaras

3 - Meilės galia

4 - Meilė yra viskas

5 - Meilė iš pirmo žvilgsnio

6 - Būk mano

7 - Saldi meilė

2020 m. vasario 3 d., pirmadienis

Oskarai

Oskarai yra toks nuostabus reiškinys, kad nusipelno būti paminėti dupletu - iš pradžių gavome 2017m pakartojimą, o darbar užtvirtinsim metų šventę naujuoju soliteriu, tad kur nepasisuk, visur raudoni kilimai ir blykstės. Kaip visuomet randame šešias kalades, kuriose slepiasi po aprangą iš šešių dalių ir šukuoseną. Kai prisimeni, kad kaladės "atsinaujina" kas šešias valandas, tai pasakymas "velnio neštas ir pamestas žaidimas" įgauna naujų spalvų =^.^'=