2020 m. gruodžio 26 d., šeštadienis

Metų vakarėlis

 

Kalėdas atšokom, Kalėdų senio kepures supakavom į tolimiausius spintų kampelius, pradedame pasiruošimą naujiesiems metams, tad žaidime sulaukėme teminio soliterio - "Metų vakarėlis". Kaip niekad daug kaladžių - net septynios ir visos skirtos lėlei, paskutinį kartą tiek mačiau, kai turėjom papildomą kaladę sugyventiniui. Tarp pagrindinių prizų keturios blizgučiais pabarstytos šukuosenos bei trys pozos - dvi palaidinės ir viena suknelė. 


↑ 1-4 kaladės : pirmos trys su šukuosenom, ketvirtoje palaidinė su poza
↓ 5-7 kaladės : penktoje šukuosena, 6-7 palaidinė bei suknia su pozom









2020 m. gruodžio 18 d., penktadienis

Žydintis sodas

 


Kol už lango bando įsisukti žiema, MA gi nukelia mus į pavasarį su pakartotu dėžės tipo žaidimu "Žydintis sodas". Būten šiai dėžei surankiojus pakankamai "vazų" galima laimėti vieną dailiausiu pavasariškų profilio fonų su sakurų sodu ir Fudži kalnu tolumoje. Pačioje dėžėje galite rasti tris aprangas ir truputi baldų pilnai rytietiškai nuotaikai sukurt ^^

←← pagrindinė apranga ir trys papildomos, traukiamos iš dėžės →→

↑ Baldai, traukiami iš dėžės, ir profilio fonas ↓


2020 m. gruodžio 13 d., sekmadienis

Žiemos vaizdai

 

Gruodis žaidime turi nusistovėjusias tradicijas: nuo gruodžio 1os visuomet sulaukiame advento kalendoriaus ir visada visada gauname kalėdinį teleporterį. Šiemet šeši portalai kviečia pakeliauti po labiausiai kerinčius kalnuotus kampelius, aplankyti vieną kitą pilį irrr papildyti savo spintą jaukiais šventiniais drabužiais. Kaip pagrindiniai prizai visuose portaluose yra (nuostabūs) profilio fonai.
























2020 m. gruodžio 8 d., antradienis

Plunksnos

 


Gruodžio mėnuo MA tęsiasi su 2018 metų pakartojimu - dėžės tipo žaidimu "Plunksnos".

Ši dėžė vienas retesnių atvejų, kur pačioje dėžėje galima ne vieną įvairiaspalvę aprangą, o kelias vienspalves, tad pasiruoškite papildyti spintą kailiukais ir pluksnelėm.




2020 m. gruodžio 2 d., trečiadienis

Balerina

 


Gruodžio mėnesį MA pradedame sušokdamos Gulbių Ežerą ir papildydamos savo drabužines tiuliais, puantais ir nauja poza kojoms.


↓↓↓ Žvaigždučių turinys eilės tvarka ↓↓↓