2019 m. lapkričio 21 d., ketvirtadienis

Nuostabioji Manroe


Rudeniui po truputi tirpstant kalendoriuose į MA erdves įsisuko žaismingoji Marilyn Monroe su visom savo blondiniškom garbanom ir garsiausiom pozom. Tik kažkaip "Nuostabioji Monroe" nuostabi tik pavadinimu - panagrinėjus prizų turinį beliko išleisti gilų nusivylimo atodūsį, nes beveik visi daiktai yra apie nieką, iš jų sudėliojami deriniai nuobodūs, o pasiskaičiavus kiek dėžėse yra visokių niekinių blizgučių (auskarai ir kt.) pasidaro lengvai pikta.
Anyway, smalsaujančiom palieku pilną spalvų paletę apžiūrėjimui ^^










2019 m. lapkričio 13 d., trečiadienis

Stovykla



Lapkričio mėnuo žaidime tiesiog mėto ir vėto mus iš vienos vietos į  kitą - pradžiai lankėmės Versalyje, bet neatlaikiusios blizgučių lavinos sprunkam pastovyklauti į kalnus, jei reikėtų spėti, sakyčiau kažkur Šveicarijoje. Pakeliui dar spėjom prasinešti per prašmatnias ofisines parduotuves bei prisigriebti vieną kitą languotą švarkelį ar paltuką.
Sėdam ratu prie laužo pasiklausyti istorijos apie kauliuko tipo žaidimą pavadinimu "Stovykla": žemėlapyje randame penkias zonas, kuriose slepiasi keturios aprangos bei viena zona su būsto daiktais. Surinkus viską ir visur papildomai laimime profilio foną. Niekada nesupratau kam mados žaidime gali reikėti treningų ir slidinėjimo (šiuo atveju kopinėjimo) aprangų, bet gal būsiu ką nors praleidus.
Beje, ar pastebėjote, kad spustelėjus skrynelę pelyte galite sužinoti kas jos viduje? ^^



2019 m. lapkričio 4 d., pirmadienis

Versalio rūmai



Po audringo Helovino su nuo pagirių plyštančia galva atsibundame karališkuosiuose Versalio rūmuose, kažkiektaiten kilometrų nuo Paryžiaus - Labas rytas :D Paskutinį rudens mėnesį pradedame salų tipo žaidimu, kuris taip karališkai blizga, kad labiau tiktų naujiesiems metams, o ne paskutiniams krintantiems lapams pažymėti. Šį kartą lankome šešias salas - penkios su šmutkėm bei šukuosenom lėlei bei viena su baldais ir profilio fonu, o sužadėtiniai su mumis rūmuose neatsibudo, juos šiurpiausias metų vakarėlis nunešė kažkur kitur, tad ir jiems skirtos salos negavo.