2019 m. rugpjūčio 26 d., pirmadienis

Vasaros teleporteris (pakartojimas)


Vasarai po truputi artėjant į pabaigą paskutianiam pasispardymui į MA grįžo pakartojimui vienas smagiausių vasaros teleporterių. Kuo šis teleporteris toks stebuklingas? Hmm, sakyčiau dėl galimų laimėti vienetinių ir išskirtinių veido bruožų (pvz.: šelmiška šypsena su prikąstu liežuviu) bei gan šaunių vasariškų drabužių (pvz.: svajonių skrybėlaitė iš trečiojo portalo) ^^

1vasaros atostogos, 2vasaros diena, 3vasaros spalvos, 4vasaros vėjelis

5 - vasaros mada

Profilio fonas


2019 m. rugpjūčio 22 d., ketvirtadienis

Dievaitės


Rugpjūtis kaip reta pasitaikė magiškas mėnuo - kur nepasisuk, visur mitai, pasakos ar legendos. Mėnesį pradėjom nuo kelionės į Atlantidą, tada užsiauginom uodegų, prasinešėm blizgančia jachta, na o dabar primetinėsim iš savęs dievaites. Iš visų šio mėnesio event'ų šis, man asmeniškai, pats žaviausias: šešios plazdančios suknutės, nepaliekančios per daug vietos fantazijai, papildytos šešiomis akį traukiančiomis šukuosenomis, o pakeliui dar ir žavingų aksesuarų pasirankioti galima.
Prieš pasidairant po lentelių turinį, negaliu nepastebėti, kad 3x3 lentelės langelių įkainiai kiek pasikeitė: vis dar turim tris nemokamus ėjimus, tuomet du smaragdinius (pirmasis kainuoja 1sm, antrasis 2sm), likusieji langeliai safyriniai, tačiau tik pirmasis kainuoja 2sf, visi kiti atsieina po 3sf. Na bent jau lentelės atnaujinimo mokestis atpigo, o ir automatinio atsinaujinimo laikas sutrumpėjo.
Kaip visad su 3x3 lentele belieka palinkėti - "may the odds be ever in your favor" 

 1 - 2 - 3 - 4 - 5 Lentelės
6- lentelė


2019 m. rugpjūčio 15 d., ketvirtadienis

Vakarėlis jachtoje


Apsiginklavusios spalvingomis undinių uodegomis leidžiamės į jachtos medžioklę, nors niekas mūsų į vakarėlį ir nekvietė. Vakarėlis, beje, nelabai įspūdingas ir dar klausimas ar verta prasinešti pro visas salas, bet čia jau pačios nuspręsit. Šį kartą mes turime šešias salas paprastoms mirtingosioms bei papildomą salą susižadėjusioms/susituokusioms. Drabužinėse metas prikalti papildomų lentynų penkioms naujoms aprangoms, o grožio salone prastumdyt vietos penkioms naujoms šukuosenoms. Tiek lėlės, tiek vaikino aprangos yra penkių dalių ir šešių spalvų. Baldų saloje rasime maždaug 22vnt skirtingų baldų, iš kurių keli turi daugiau nei vieną spalvą, bet gan at random, todėl viso reikės susirankioti 33vnt daiktų, kad pasipildyti profilio fonų kolekciją.
Taip pat derėtų paminėti, kad truputi pasikeitė salų įkainiai (atrakinimo mokestis, papildomų langelių kainos) bei sutrumpėjo langelių vartymo laikas iki 1val, kas džiugina, ypač prisiminus, kad salų tipo žaidimui atsiradus MA galėdavom atversti vos vieną langelį per dieną :D




2019 m. rugpjūčio 7 d., trečiadienis

Atlantida


Paskutinį vasaros mėnesį pradedame trijų dėžių tipo žaidimu labai svajingu pavadinimu - "Atlantida". Truputis mitų apie nieką. Jei atvirai, tikėjausi daug romėniško stiliaus drabužių su jūriniais motyvais, kurie ir tikrai dvelktų mitais, o ne eilinės bikinių kolekcijos. Ko gero, jei ne spalvingi profilio fonai, tai matyt net nesivarginčiau rankioti "žemėlapių", na bet gal kam iš jūsų trūksta "tos vienintelės" stebuklingos liemenėlės, kuri prives jus iki vidinės pilnatvės.