2019 m. birželio 5 d., trečiadienis

Rytų ekspresas


Ar jau visos spėjot įšokti į Rytų Ekspresą, vežantį mus iš Paryžiaus į Stambulą? Vasarą, kaip pridera, prdedame nuo kelionių, gal ne po salas norėtųsi keliauti, bet ką turim, tą turim. Traukinio maršrutas sudėliotas kaip ir istorinio Rytų Ekspreso, tik tie miestai mums randomu atsirakina. Savo vasariškos kelionės metu aplankysime šešis miestus, kurių kiekvienas mums pateiks po ArtDeco stiliaus aprangą - kiekviena sudėliota iš šešių dalių ir būna šešių spalvų - bei po profilio foną, kaip pagrindinį miesto prizą. Su profilio fonais buvau kiek pasimetus, nes kiekvienas jų atrodo idetiškai - traukinio kupė, kol nepastebėjau, kad vaizdai pro langus skiriasi. Čia tokia vasariškos tinginystės apraiška, tai vieną salą surenki ir praktiškai nebėr ką veikti, nebent nusižiūrėsit kokių cute detalių ar atributų skirtinguose miestuose ^^ Mane asmeniškai Budapeštas ir Bukareštas sužavėjo labiausiai, nes tos suknelės yra vertos nuodėmės, bet manau kiekviena jūsų išsirinks savo miestus favoritus :) 



Profilio fonams visą atskirą įrašą turbūt reikėtų daryti pavadinimu "Surask 5 skirtumus", bet šiaip vaizdų pro langą esmė yra "žinomiausi miestų objektai"

Bukareštas

Miunchenas
Pro langus matome Marienplatz (pagrindinė Miuncheno aikštė) panoramkę: Naujoji rotušė, Mergelės Marijos koloną ir Senąją rotušę


Stambulas


Paryžius (be Eifeliuko fone Paryžiaus kadras tiesiog neegzistuoja)


Budapeštas (leisiu sau pastebėti, kad tai vienintelis fonas su "naktiniu miesto vaizdu")


Viena