2019 m. gruodžio 11 d., trečiadienis

Kalėdų magija



Paskutinius kelis metus gruodis žaidime labai nuspėjamas ir savotiškai rutiniškas - pirmąją mėnesio dieną sulaukiame advento kalendoriaus, kažkada per viduriuką - kalėdinio teleporterio su snaigėm, kailiais, šiaurės pašvaistėm ir dar vienu kitu kalėdiniu atributu, o mėnesiui artėjant link pabaigos - auksu ir kitais blizgučiais akinančio naujametinio žaidimo (dažniausiai 3x3 lentelės pavidalu).
Advento kalendorių jau visos išsinagrinėjot, smaragdų atsargas lengva ranka išbarstėt soliteryje, na o dabar sveikos atvykusios į teleporterį =^.^=
Šiemet keliausime per šešis miestus, kurių kiekviename rasime po šventiškai žiemišką aprangą ir profilio foną kaip pagrindinį prizą. Labiausiai teminė kryptis - Laplandija, kur ne tik apranga - princesės svajonė, bet dar yra ir Bembis su kalėdine kepuraite kaip aksesuaras. Kitos kryptys maloniai džiugina aprangomis, bet gal not so much profilio fonais. Apsidairykit ir įvertinkit pačios ;)
❄❄❄ Sėkmės nepaklystant klaustukų labirintuose ❄❄❄



 Laplandija

 Maskva

 Niujorkas

 Kvebekas

 Reikjavikas

Zalcurbas

2019 m. lapkričio 21 d., ketvirtadienis

Nuostabioji Manroe


Rudeniui po truputi tirpstant kalendoriuose į MA erdves įsisuko žaismingoji Marilyn Monroe su visom savo blondiniškom garbanom ir garsiausiom pozom. Tik kažkaip "Nuostabioji Monroe" nuostabi tik pavadinimu - panagrinėjus prizų turinį beliko išleisti gilų nusivylimo atodūsį, nes beveik visi daiktai yra apie nieką, iš jų sudėliojami deriniai nuobodūs, o pasiskaičiavus kiek dėžėse yra visokių niekinių blizgučių (auskarai ir kt.) pasidaro lengvai pikta.
Anyway, smalsaujančiom palieku pilną spalvų paletę apžiūrėjimui ^^










2019 m. lapkričio 13 d., trečiadienis

Stovykla



Lapkričio mėnuo žaidime tiesiog mėto ir vėto mus iš vienos vietos į  kitą - pradžiai lankėmės Versalyje, bet neatlaikiusios blizgučių lavinos sprunkam pastovyklauti į kalnus, jei reikėtų spėti, sakyčiau kažkur Šveicarijoje. Pakeliui dar spėjom prasinešti per prašmatnias ofisines parduotuves bei prisigriebti vieną kitą languotą švarkelį ar paltuką.
Sėdam ratu prie laužo pasiklausyti istorijos apie kauliuko tipo žaidimą pavadinimu "Stovykla": žemėlapyje randame penkias zonas, kuriose slepiasi keturios aprangos bei viena zona su būsto daiktais. Surinkus viską ir visur papildomai laimime profilio foną. Niekada nesupratau kam mados žaidime gali reikėti treningų ir slidinėjimo (šiuo atveju kopinėjimo) aprangų, bet gal būsiu ką nors praleidus.
Beje, ar pastebėjote, kad spustelėjus skrynelę pelyte galite sužinoti kas jos viduje? ^^



2019 m. lapkričio 4 d., pirmadienis

Versalio rūmai



Po audringo Helovino su nuo pagirių plyštančia galva atsibundame karališkuosiuose Versalio rūmuose, kažkiektaiten kilometrų nuo Paryžiaus - Labas rytas :D Paskutinį rudens mėnesį pradedame salų tipo žaidimu, kuris taip karališkai blizga, kad labiau tiktų naujiesiems metams, o ne paskutiniams krintantiems lapams pažymėti. Šį kartą lankome šešias salas - penkios su šmutkėm bei šukuosenom lėlei bei viena su baldais ir profilio fonu, o sužadėtiniai su mumis rūmuose neatsibudo, juos šiurpiausias metų vakarėlis nunešė kažkur kitur, tad ir jiems skirtos salos negavo.




2019 m. spalio 18 d., penktadienis

Helovino dovanos


Kaip gruodžio nebūna be Kalėdų, taip spalio nebūna be Helovino. Paskutinius kelis metus šiai šiurpiai smagiai progai paminėti vis gaudavome teleporterį, tačiau šiemet mums pametėtas trijų dėžių tipo žaidimas. Norisi bambėti iki nukritimo, bet turim ką turim, deja. Dėžėse šį kartą galime rasti šešias aprangas palydėtas šešių šukuosenų bei šešių special makeup'ų. Penkias iš šešių aprangų puikiai atsimenu iš filmų, bet sparnuotoji būtybė man lieka neatrasta. Apart šmutkių ir grožio salono papildymo, dėžėse taip pat bus du profilio fonai bei būsto inventoriaus papildymas.






Jei turit minčių iš kur ta sparnuota būtybė, tai nesikuklinkit ir pasidalinkit komentaruose



2019 m. spalio 2 d., trečiadienis

Barbės pasaulis



Vos kalendorius paskelbė spalį Mados Arenoje sparčiai paplito juoda spalva ir spooky temos, visa MA po truputi ruošiasi Helovinui, nes vien dėl jo verta laukti spalio. O bet tačiau, panašu, kad kūrėjai turėjo kitokių minčių ir mėnesį pradėjome nuo teleporterio skirto paminėti Barbės 60mečiui. Kas būtų pagalvojęs, kad visų numylėta lėlė jau tokia senutė :D
Teleporteryje randame šešias kryptis, penkios su šmutkėm ir šukuosenom bei viena su baldais ir profilio fonu. Tad turime galimybę įsirengti būste plastikinį ir labai rožinį lėlės namelį, o po to šlaistytis po jį apsirengus labai rožiniais ir pūstais drabužiais. Akivaizdu, kad drabužiai turi ir daugiau spalvų, bet kai kalba pasisuka apie Barbę, tai pirma mintis šaunanti į galvą visada būna rožinė :D





2019 m. rugsėjo 30 d., pirmadienis

Tylor



Pirmąjį rudens mėnesį palydime su soliterio tipo žaidimu dedikuotu Taylor Swift. Maždaug ties čia mano iškalba ir mintys šia tema ir pasibaigia. Aš gan ramiai ėmiausi brautis per kalades ir buvau labai nemaloniai užklupta fakto, kad šešias kalades įveikti gavome vos savaitę! Aš gal kažką praleidau, bet kiek pamenu, tai soliteris MA platybėse visada įsikurdavo dviem savaitėm ir ne kitaip. Kaip bežiūrėčiau, iš visų pusių vien nusivylimai ir jei ne tas katinas-vienaragis turbūt net nesivarginčiau su šiuo žaidimu.






2019 m. rugsėjo 12 d., ketvirtadienis

Įkvėpta gamtos



Po labai magiško rugpjūčio buvau nusiteikus kitos fantastikos temos sulaukti tik kitais metais soliterio formatu dvigubais įkainiais, nes tai tikrai nėra dažna tematika MA erdvėje. Gal neturim tiek gerbėjų, tačau jei nesat abejingos visam kam kas bent kiek kvepia magija, tai rejoice, nes ruduo paduoda nuostabiai nupieštų gamtos motyvais dekoruotų aprangų. Truputi apmaudu, kad visi sijonai žemę šluojantys, o pagrindinio prizo poza yra suknelės dalis ir atskirai tom rankom pasidžiaugti nesigaus kad ir kiek trepsėtume kojele. Anyway, mūsų laukia ilgas net 15kos žvaigždžių takas (by the stars, jų kiekvieną kartą vis daugiau), iš kurių kelios standartiškai bus sunkiau įveikiamos : #7 užtikrintai, dėl #12 dar galima pasiginčyti.



Belieka palinkėti didžios sėkmės naikinant spalvotus kvadratukus bei šuoliuojant per žvaigždutes

2019 m. rugsėjo 4 d., trečiadienis

Mados savaitės (pakartojimas)



Po poros metų pertraukos į Mados Areną pakartojimui grįžta Mados Savaitės - buvęs kasmetinis renginys dabar jau tapęs tik nostalgišku prisiminimu. Jei pamiršot kas tai ar net ir nebuvot susidūrusios, tai apibendrinant - keturias savaites MA turėsime dovanų dėžę, tik kas savaitę keisis jos prizai, nes lankysime keturis miestus - kelionę pradedame Niujorke, po to keliausim į Londoną, Milaną, o galiausiai į Paryžių. Šis pakartojimas pas mus atkeliauja iš gūdžių 2015 metų. Net internetas negali tiksliai nupasakoti, kas tose dėžėse buvo, tačiau jei neklystu, tai, apart šukuosenos ir antakių Niujorke, dar turėtume sulaukti kitų veido bruožų kituose miestuose, t.y. akių, nosies ir lūpų.
Miestus dažniausiai lankome būtent tokia tvarka, kaip pateikiu, bet su pakartojimais niekada negali būti tikra, gal kūrėjai bandys "nustebinti pakeisdami eiliškumą", ak ^

#09-04-New York



Kadangi Niujorką jau matote pačios, tai daug čia ir nepripasakosi. Jei tikitės batelių kiekvienoje aprangoje - nesitikėkit, 2015 metais mūsų damos dar kartais kaip laukinės lakstydavo basom kojom po podiumus. Pirmosios dėžės turinys puikus pavyzdys - suknelė, diržas, rankinė ir... viskas. Bet užtat visi daiktai turi po penkias spalvas. Patogu, kad prie pačios dėžės dabar yra prikabinta "etiketė" su nurodytu daiktų skaičiumi, dar vienas smagus atnaujinimas žaidime ^^

#09-11-London



Daiktai surankiojami už fotoaparatus (↑)
Daiktai traukiami iš dėžės (↓)


#09-18-Milan




Daiktai surankiojami už fotoaparatus (↑)
Daiktai traukiami iš dėžės (↓)



#09-25-Paris




Daiktai surankiojami už fotoaparatus (↑)
Daiktai traukiami iš dėžės (↓)