2018 m. lapkričio 27 d., antradienis

Konkursas (XXIa. princesė - Snieguolė)



☆☆☆☆☆


Virtualioje erdvėje akį pagavo darbų ciklas - Disney princeses perpiešti 21a. stiliumi, t.y. paliekant būdingas aprangos spalvas bei pvz šukuoseną, tačiau drabužius parenkat šiuolaikiškus. Vadinasi jokių sukneių-tortų, o džinsiukai, šortukai, kokteilinės suknutės ir panašiai - svabiausia, kad apranga atitiktų princesės būdą. Pati idėja taip sužvėjo, kad pamaniau pabandyti šį ciklą ir mūsų klubo konkurse.
Pirmoji ciklo užduotis  - Snieguolė : balta kaip sniegas oda, juodi kaip varnas plaukai, raudonos kaip kraujas lūpos ir...kaip rengtųsi darbščioji Snieguolė mūsų laikais?

Savo šiuolaikines Snieguoles (be fono) siųskite klubo prezidentei į asmenines žinutes iki gruodžio 3 dienos.

2018 m. lapkričio 19 d., pirmadienis

Konkursas (Šildantys šalikai)


Ar jau spėjote drabužinę papildyti nauju šiltu šaliku? Jei ne, tai pats metas tai padaryti, nes antroji šio mėnesio klubo tema būtent "Šalikas", o derinį turėsite kurti su pasirinktu šalikėliu iš naujosios kolekcijos.
Savo derinius, be fono, siųskite klubo prezidentei į asmenines žinutes iki lapkričio 25 dienos.
Nesušalkit, ruduo įsisūbuoja

2018 m. lapkričio 18 d., sekmadienis

Ydų karalienė


Kol Mados Arenoje ir toliau siaučia nevaldoma naujų laikinų kolekcijų epidemija, kūrėjai nepamiršta pateikti mums ir kitų papildomų atrakcijų. Ketvirtadienį pasirodęs soliteris - viena iš jų. Manau visos sutarsim, kad soliteris nėra geidžiamiausias žaidimas, tačiau, įsitvirtinus atnaujinimams, jis bent jau labiau įveikiamas. 
Apžvelgiant "Ydų karalienes" (intriguojanti ir neįprasta tema) - visų pirma mus pasitinka septynios kaladės, o mano matematika sako, kad tai yra daugiau nei norėtųsi, bet mirtinų ydų yra septynios ir nieko čia nepadarysi. O bet tačiau, kiekvienoje kaladėje apart aprangų, kurios nėra kvapą gniaužiančios (nors turi šaunių detalių-aksesuarų), taip pat rasime septynias šukuosenas bei septynis profilio fonus ir tai iš dalies atperka neįprastą kaladžių skaičių. Šukuosenos man, kaip ir aprangos, įvairių minčių sukelia - antros kaladės kasytės užtikrintai nuodėmės vertos, kitos labiau so so. Kas labiausiai nustebino ir sužavėjo - profilio fonai. Tokio stiliaus fonų dar nėra buve žaidime - neįpareigojantys, neperkrauti buitinėm detalėm, tačiau kiekvienas su charakteriu bei savita nuotaika, o dar tos įspūdingai sodrios spalvos, tiesiog saldainiai akims. Ketvirtosios kaladės fonas mano favoritas, o jūsų? =^.^=











2018 m. lapkričio 9 d., penktadienis

Konkursas (Zodiako ženklas)


Lapkričio mėnesį klubo konkurse pradedame su "žvaigždėta" tema - Zodiako ženklas. Temos esmė - sukurti derinį, kuris atspindėtų jūsų zodiako ženklą. Tačiau, jei manot, kad kažkuris kitas ženklas jus įkvėpia labiau, nei asmeninis, galite rinktis ir kitą.
Savo kūrinius, be fono, siųskite klubo prezidentei į asmenines žinutes iki lapkričio 17d.
Sėkmės kūryboje

2018 m. lapkričio 3 d., šeštadienis

Vaivorykštės vakarėlis


Lapkričio pirmąją, ramų ir tingų ketvirtadienį, iš žaidimo pasitraukus Helovyno dovanoms ir porcelianinių lėlių kolekcijai, jų vietą žaidime užėmė spalvingas bei nuotaikingas "Vaivorykštės vakarėlis" - kauliuko tipo žaidimas - irrrr "Įsimintina naktis" kolekcija. Beje, kolekcija tokia "įsimintina", kad net žodžių pritrūkau pamačius - pirmą kartą per ilgus žaidimo metus nesugebėjau kolekcijoje rasti nei vieno naudojamo rūbo (išskyrus "spragtuko" švarkelį). Visiškas nesusipratimas mano akimis, bet galbūt turime žaidime "tortukų" gerbėjų ir kolekcijos rūbai ras kelią į jūsų drabužines bei derinius.
Grįžtant prie smagaus kauliuko - turime penkias zonas, kiekvienoja po derinuką ir jį lydinčią šukuoseną, o surinkus visus daiktus visose zonose galime laimėti tikrai žaidime dar nematyto formato suknelę su meškinu. Mėgstančioms spalvas ar tiesiog alpstančioms dėl vienaragių tikrai bus kur akis paganyti ir seiles pavarvinti. Tad belieka palinkėti sėkmės mėtant kauliuką 




Visos aprangos.
Nu bet tas meškinas, tai kažkas neįtikėtino 
Beje, ar pastebėjot katinuką ant sijono antroje zonoje? :D