2018 m. rugsėjo 17 d., pirmadienis

Rugsėjo konkursai



Rugsėjo mėnuo žymi ne tik akivaizdžiai naują sezoną, bet ir savaime suprantamus naujus mokslo metus. Tad pirmosios temos merginos sulaukė tik mėnesiui įpusėjus, kai visos spėjo apsiprasti su sezonu ir apšilti kojas moksluose. Lengvai pradžiai *Cutest* merginos gavo "Blizgučių" kolekcijos iššūkį, po to sekė tema tinkama lietingam sezonui - "Skėčiai", na o visą mėnesį vainikavo "Rudens spalvos".

Blizgučiai


Mados Arenoje siaučiant blizgučių manijai, *Cutest* merginos gavo užduotį sukurti derinį su vienu ar dviem daiktais iš šios žvilgios kolekcijos, tačiau kolekcijos suknelės deriniuose griežtai draudžiamos. Tad pasižvalgykim, kaip dalyvėm sekėsi įvaldyti blizgėjimo meną ;)

  1. Magiska
  2. Norytė
  3. Demina
  1. Deimantas7
  2. Elizabeita
  3. .X.
  1. Vytautė78
Skėčiai


Jei pirmoji rugsėjo pusė pasižymėjo saule ir šiluma, tai antroji nuplovė bet kokias abejones dėl sezonų kaitos. Tad ir *Cutest* merginos antrai mėnesio temai gavo kurti derinius su rudenišku aksesuaru - skėčiu. Tačiau, skėčius juk naudojame netik rudeni, todėl smagu matyti lietingiems orams nepasidavusių derinių ^^



  1. Magiska
  2. Austė23
  3. Deimantas7 
  1. Juste05
  2. .X.


Rugsėjo mėnesio laimingoji - Elizabeita

Klubo viršelį papuošia - Demina, Juste05 ir .X.



Etno festivalis


Ramią ketvirtadienio popietę į Mados Areną spalvų bei raštų fontanu plūstelėjo "Etno festivalis". Deją žaidimas soliterio tipo, o tai visada reiškia skausmingas išlaidas. Didžiai mano nuostabai šį kartą soliteris turi šiokių tokių atnaujinimų palengvinančių gyvenimą žaidėjoms neperkančioms safyrų. Visų pirma, pasibaigus turimoms kortoms galite nusipirkti papildomų už smaragdus! Visų antra, paskeitė daiktų "skaidymas" kaladėje: atvertusios kortas vienu "apsilankymu kaladėje" galite surinkti max 3-4 daiktus (išvalius visą lentą), taigi ankščiau šešių daiktų kaladė buvo skaidoma 3-2-1 principu stengiantis užlaikyti žaidėjas vienoje kaladėje kuo ilgiau, bet dabar daiktų skaičius skaidomas į didžiausius įmanomus klasterius, kad vienoje kaladėje užtruktumėte kuo trumpiau. Gal kiek painiai nuskambėjo, bet tikiuosi pagrindinę mintį pagavot. Tad, jei mano matematika manęs neapgauna, visos žaidėjos košmariškų smaragdų išlaidų pagalba turi galimybę įveikti visas šešias kortų kalades ir susirinkti visus prizus. Tam, aišku, reikėtų kiekvienu apsilankymu kaladėje išvalyti visą lentą (10 dienų 5 drabužių kaladėms + 4 dienos baldų kaladei), bet hey - nėra nieko neįmanomo, gali nebent pritrūkti valiutos :D
Beje, norinčioms 7-osios (sužadėtinio) kaladės jau teks pasitelkti mėlynąją žaidimo valiutą.

Pirmos penkios kaladės slepia drabužius, kurių kiekvienoje kaladėje yra po šešis vienetus ir jos visos skaldomos į dvi dalis po tris daiktus (3-3). Šeštoji kaladė, kaip jau minėjau, slepia baldus - viso 15 vienetų, kurie skeliami į keturias dalis (4-4-4-3). Paskutinę - septintąją - mato tik susižadėjusios, tad akivaizdu, kad ten slepiasi sužadėtinio drabužiai.













Minėtasis papildomų kortų atnaujinimas bei jų kainos, jei kartais kuriai jūsų ši detalė praslydo pro akis ^^ ir kainos net nesiskiria nuo siūlomų prieš atsiverčiant kaladę :)


Visos aprangos pagal kalades iš kairės į dešinę ;)


Pagal visas šio soliterio tendencijas - sužadėtinio kaladės prizas turėtų būti fancy rankinė



2018 m. rugsėjo 12 d., trečiadienis

Paplūdimys


Sveikos atvykusios į akmens amžių ^^ Mados Arenoje pakartojimui grįžo salų žaidimas "Paplūdimys". Kodėl akmens amžius? - akivaizdžiai dėl antikvarinio salų formato - nors langelius vartom, kaip esam pratusios, kas keturias valandas (o ne po vieną per dieną, kaip būdavo ankščiau), tačiau salų turinys visai atskira istorija. Salos, kuriose yra šukuosenos ar profilio fonai, neturi po langeliais paslėptų prizų - mes renkam kriaukles, kurios neduoda mados taškų ir neatsiranda nei būste, nei kur kitur. Taip pat nederėtų pamiršti, kad salos su drabužiais/baldais neturi pagrindinio prizo - "surinkai pilną aprangą? - Nu ir maladec, suvalgyk meduolį". Jei aprangos nežavi, tai tikrai ramiau miegosis, nes jokios prasmės bandyt surinkti ją visą. Kiek liūdniau, jei kuri šukuosena ar profilio fonai kris į akį. Tad pats metas susidėlioti prioritetus ;) O kad būtų lengviau, kviečiu pasidairyti po salų turinį  ↓










Apranga susideda iš penkių dalių, kurių kiekviena turi šešias spalvas. Man asmeniškai suknelė primena užuolaidas, bet gal aš tiesiog nesu gėlyčių gerbėja.















Pačių baldų viso 18vnt, tačiau kai kurie jų buna kelių spalvų, taip ir susidaro apvalus 38vnt skaičius ^^ 








Štai taip atrodo niekam neįdomios ir bevertės, mano jau minėtosios, kriauklės, kurių teks ieškoti, jei norite šukuosenos ar profilio fonų



Abu profilo fonai iš Palmių paplūdimio visu gražumu ^^ Tai bene vienintelis kartas žaidime, kai galima susirinkti du fonus iš karto.