2018 m. rugpjūčio 17 d., penktadienis

Po vandeniu ir ne tik UwU


Ilgai trukęs štilis Mados Arenos atrakcijų fronte šią savaitę prasimušė fontanu ir ne kitaip.
Savaitės pradžioje sulaukėme dar dviejų laikinų kolekcijų tiek lėlei, tiek sužadėtiniui - "KPOP Jai ir Jam". Kadangi praeitą savaitę mėgavomės "Kamufliažas Jai ir Jam", kažkaip dar vienos kolekcijos net ir nesetikėjau iki pat rugsėjo geriausiu atveju, o bet tačiau likau maloniai nustebinta. Taip norėtųsi išgirsti KPOP fanių nuomones - ar kolekcija atitinka lūkesčius ir patį muzikos žanrą kaip po tokį?
Ketvirtadienį gi staigmenos pasipylė kaip iš gausybės rago - superherojų tipo žaidimas "Po vandeniu", papildytas seniai matyta baldų kolekcija ta pačia tematika - "Povandeniniai baldai", o lyg to dar būtų negana taip pat gavome ir dėžes tipo pakartojimą "Žavesys".

Kpop Jai ir Jam



 Po Vandeniu

Undinėlės!!! Šventinis makiažas, kurtas šiam žaidimui, pirmą kartą sušmėžavo interneto platybėse dar pavasarį, aš jau tada nekantriai pasimuisčiau kėdėje, tad vakar pagaliau undinėlėms pasirodžius žaidime krykštavau kaip penkiametė prie cukrinės vatos. Gal tai ir nėra "kasdieniams deriniams" tinkami drabužiai ar makiažai, bet norint pagyvinti pilką rutiną turėtų būti pats tas. Jau nekalbant apie tai, kad kiekviena šukuosena yra verta nuodėmės. Aišku superherojų tipo žaidmas nėra labai dėkingas ir norinčiom susirinkti daugiau prizų nepigiai atsieina, na bet grožis reikalauja aukų. Ramiau gali atsikvėpti mitinių butybių nemėgstančios žaidėjos ^^





Žavesys (pakartojimas)

Kodėl žaidimo "plakate" pagrindinė apranga yra balta, o ne akiplėšiškai geltona (kaip kad yra ištikrųju) man išlieka neįmenama mįsle. Tenka pripažinti, kad balta žymiai geriau atrodo, beeeet ką turim, tą turim. Taip pat negaliu nepastebėti, kad praeitą savaitę turėjom kitos dėžės pakartojimą - "Filmų naktis", tad ar tikrai šią savaitę reikėjo paleisti "Žavesį"? Man čia toks overkill atrodo, tikrai ir taip turėsim ką veikti ateinančią savaitę.




2018 m. rugpjūčio 9 d., ketvirtadienis

Rugpjūčio konkursai


Liepos mėnesiuką pailsėjusios ir pasidžiaugusios atostogomis bei vasaros malonumais, rugpjūtį pasitikome su naujomis idėjomis ir naujomis temomis :)

Mano pirmoji suknelė

Pirmoji mėnesio tema - "Mano pirmoji suknelė" - kvietė klubo merginas pasikapstyti savo lėlių spintose ir susirasti pirmąją žaidime pirktą suknelę, bei sukurti derinuką su ja ^^


  1. Miley 
  2. Siuzana 
  3. Vytautė78




  1. Olivia
  2. .X. 
Haris poteris


Antroji mėnesio tema nukėlė mus į žavingąjį Hogvartsą ir kvietė įkūnyti mėgiamą personažą arba tiesiog pasirinkti vieną iš keturių "koledžų" ir sukurti magijos mokyklai pritinkamą derinį :)

  1. Magiska - "Bellatrix Lestrange"
  2. Olivia -  "House of Slytherin"
  3. Miley - "House of Slytherin"
  1. Vytautė78  -"Hermione Granger"
  2. Kira. - "Harry Potter"
  3. Mirtišė - "Hermione Granger"
  1. Elizabeita
  2. .X. - "House of Gryffindor"
Kolekcija "Fantazija"


Gražiam mėnesio finalui klubo merginos gavo užduotį sukurti derinį su vienu (tik vienu ir ne daugiau) daiktu iš tuo metu Mados Arenoje viešėjusios kolekcijos "Fantazija"


  1. Elizabeita
  2. Emmerentia
  3. Vytautė78
  1. Alna
  2. Kira.
  3. Magiska
  1. Miley
  2. Olivia
  3. .X.
★★★★★


Kaip ir kiekvieną mėnesį, belieka išrinkti ir pasveikinti vieną laimingąją, kuri laimi pagrindinį prizą, bei pasigrožėti naujuoju klubo viršeliu, kurį papuoš keturi žaviausi derinukai ^^


Mėmesio laimingoji - Kira.


Klubo viršelį puošia - Miley, Elizabeita, Magiska bei .X.




2018 m. rugpjūčio 1 d., trečiadienis

Merginų būrys


Jau seniai žaidime nėra buvę tokios dienos, kad nevyktų akcijos atrakcijos, bet paskutinė liepos mėnesio diena kaip tik tokia ir išpuolė - jokių žaidimų ar kolekcijų. Iškilmingai laukėme naujo mėnesio pradžios. Panašu, kad rugpjūtį pradėsim nuo emoji manijos ir 3x3 lentelių tipo žaidimo - "Merginų būrys". Šį kartą randame šešias lenteles: penkiose iš jų aprangos, o paskutinėje šeštoje - būsto atributai.

 Pirmoji - antroji lentelė

 Trečioji - ketvirtoji lentelė

 Penktoji ir Šeštoji lentelė





Beje, bežiūrint į tą pilką kėdę šeštoje lentelėje užklupo deja vu jausmas, lyg buvau ją jau mačius kažkur ir neklydau - prieš porą metų MA turėjome konkursą, kurio metu žaidėjos siuntė kūrėjams savo pieštus baldus. Iš atrinktų geriausiųjų buvo sulipdyta laikina baldų parduotuvė ir visos žaidėjos turėjo galimybę tuos baldus įsigyti. Tad ši žalioji gražuolė yra būtent žaidėjos kūrinys (bijau pameluoti, bet jei gerai atsimenu - tai Forbes Club narės darbas). Na o šeštoje lentelėje randame jos išbalusią ir nusikaltimo vietoje užkluptą dvynę ;)