2018 m. liepos 20 d., penktadienis

Majamio Paplūdimys dovanos


Liepos mėnesį kaip reta užderėjo įvairių laikinų kolekcijų - per kelias savaites apturėjom jų net tris (plius viena sužadėtiniui). Tačiau ties jomis spintų pildymas nesibaigia - antradienį žaidime pasirodė trijų dovanų tipo žaidimas "Majamio paplūdymio dovanos". Šį kartą dovanos kiek nuvilinačios, nes jose vien šmutkės ir truputi baldų, o tai reiškia, kad jokių šukuosenų, augintinių ar karietų, nors kažkur dovanų platybėse blaškysis vienišas profilio fonas. Drabužių, beje, kūrėjai nepasikuklino pripaišyti daugiau nei bet kada ankščiau, nors nesakyčiau, kad dėžių turinys paliko man įspūdį. O bet tačiau, apsidayrysit ir pačios nuspręsit patinka jums Majamio paplūdimys ar ne ;)


Atsinaujinus būsto funkcijoms įtariu, kad vis dažniau baldų kolekcijose aptiksim foną būstui, Majamio dovanos ne išimtis


2018 m. liepos 12 d., ketvirtadienis

Spalvų festivalis



Neikėtai nelauktai MA pasirodė spalvingas ir lengvai hipiškas teleporteris "Spalvų festivalis". Jis jau lankėsi žaidime prieš gerus trejus metus. Labai žavingos šukuosenos, chna, palaidinės ir dar keletas detalių. Kadangi pati šį teleporterį pabaigiau dar tada, seniai seniai, prieš trejus metus, kai blog'as neegzistavo ir nekaupiau info apie žaidimus, tad šį kartą kviečiu visas smalsaujančias į klubo •○Gravity○• blog'ą, kuriame galėsite apžiūrėti visus portalus: --> Spalvų festivalis <-- (spust ant raidžių ^^)

2018 m. liepos 3 d., antradienis

Lauko SPA.


Ilgai ir kankinančiai teko laukti, kol iš Mados Arenos pasišalins ne tik kauliuko žaidimas, bei kolekcija, bet ir per ilgai užsibuvęs ir niekam per daug džiaugsmo nesuteikęs soliteris. O bet tačiau, džiaugsmingasis antradienis atėjo ir sulaukėme salų žaidimo. Net nežinau kuris žaidimas brangesnis - soliteris ar salos, bet nei vienas, nei kitas per daug laimės nesukelia. Na bet ką turim, tą turim.
Lauko SPA salų žemėlapyje randame šešias salas: penkiose iš jų chalatai, rankšluosčiai ir šlepetės bei tatuiruotės, kaip pagrindiniai prizai, o šeštoje, paskutinėje atsirakinančioje saloje - baldai ir profilio fonas.









Penki chalatai su aksesuarais visu gražumu.
Arbūzas ketrvirtoje kaladėje tik vienos spalvos. Netikėta, beveik tikėjausi pamatyti žydrą neoninį arbūzo variantą :D
Kaukės įdomus pasirinkimas - teminėms nuotraukoms gal ir smagu, bet įprastam deriniui žaidime vargu ar bus stipriai naudojamos.



Šeštoje saloje, kaip jau minėjau, baldai - paskutinėje eilutėje matote dvi vienodas ikonėles, nes viena jų priklauso būsto tapetui, o kita - būsto fonui.