2018 m. sausio 18 d., ketvirtadienis

Būsimos naujienos


Ruošdama "Glamour" apdovanojimų įrašą netikėtai atradau dar penkias naujas aprangas. Aprangos daugiaspalvės, sudarytos iš 4-6 dalių, tad spėju, kad greitu laiku žaidime turėtume sulaukti laikinos drabužių kolekcijos. Kadangi MA akcijos atrakcijos keičia vienos kitas, o šiuo metu turime "Kalėdines dovanas" iki sausio 26d. ir "Glamour" apdovanojimus iki sausio 31d, tad naujos kolekcijos reikėtų tikėtis sausio 26d. (+- viena diena).



"Glamour" apdovanojimai


Ramią trečiadienio popietę, iš žaidimo pasitraukus "Get Down" disco lentelėms, į Mados Areną raudonu kilimu įžingsniavo "Glamour" apdovanojimai. Šio tipo žaidimą dažniausiai vadinu žvaigždžių taku, nes nieko originalesnio į galvą nešauna. Šį kartą randame devynias žvaigždes, per kurias prasibėgus ir surinkus visus prizus, galime susidėlioti penkias naujas aprangas ir laimėti profilio foną. Kviečiu pasidiryti po "žvaigždžių turinį" ^^









2018 m. sausio 16 d., antradienis

Konkursas (Iššūkis #1)








★★★★★

Naršant drabužių parduotuves žaidime akys užkliuvo už vienos palaidinės, kurios turbūt nėra tekę matyti derinyje. Kadangi žaidėjos dažniausiai derinius lipdo iš einamųjų žaidimų ir kolekcijų, tai įprastos drabužių parduotuvės tiesiog verkia nelankomos. Ta proga, klubo merginos gavo užduotį nupūsti dulkes nuo lentynų parduotuvėse ir sukurti derinį su konkrečia palaidine ()











  1. Miley - 8,5 balo
  2. Juste05 - 5 balai (mažai kuo skiriasi nuo derinio ankstesnei temai)
  3. .X. - 10 balų

  1.  Shellė - 10 balų
  2. Ariaa - 8,5 balo
  3. Austė23 - 10 balų
  1. Vytautė78 - 8 balai
  2. Rūta123 - 8 balai




2018 m. sausio 11 d., ketvirtadienis

Kalėdines dovanos


Nauji metai - nauji ratai...oh wait.. Žaidimo erdves apleidus sporto kolekcijai ir lediniam soliteriui jų vietą užėmė senutis kaip pati Mados Arena žaidimas - "Kalėdinės dovanos". Trijų dovanų tipo žaidimas, kurį galėjome MA sutikti kažkada 2013 metais. Ar jis pakankamai senas, kad galėtume jį vadinti vintažiniu? Tai va, gūdžiais 2013 metais šio tipo žaidimai nebuvo tokie dosnūs kaip kad mes esam pratusios: visų pirma daiktų bus kokius tris kartus mažiau nei įprastai, visų antra - kovos su supermodeliais užtikrina vos vieną snaigę, nors interneto platybėse mačiau pranešimų, kad turėtų būti 3-5 snaigės už dvikovą, bet čia turbūt spaudos klaida, nes toks bonusas atsirado prieš kokius metus ir šiai iškasenai ko gero nebus taikomas. Na bent jau dvikovom su žaidėjom lygių ribos praplėstos kaip įprasta, kad aukštesnio lygio žaidėjos irgi turėtų su kuo kovoti ir kur tų snaigių pasirankioti ^^
Kadangi šis žaidimas toks antikvarinis, tai niekas ir nebeprisimena, kokių prizų galima tikėtis. Su drabužiais daugiau mažiau atkapsčiau galus, bet su baldais kiek sudėtingiau ir užtikrintai galiu tik medžius pažadėt. Drabužiai, beje, bus penkių spalvų, visos šaltos baltos/melsvos/pilkšvos. Apart rūbų ir "baldų", fortūnai žavingai nusišypsojus, dėžėse galima išsitraukti profilio foną ir karietą, kuri, kaip ir kitos transporto priemonės žaidime, suteikia bonusų asmeninėms statistikoms : +15 dosnumo ir +15 ištikimybės. Va karietos dėžėse ir ieškosiu, gražiai blizga ir dar pegasą pasikinkius, xo xo xo  



Radau net 8 vnienetus drabužių, vau. Vis dar tikiuosi, kad ką nors tiesiog pamiršau. Bet kol kas dėžėse tai toks Sniego Karalienės benefisas nusimato.



Su baldais irgi liūdesys, bet vėl gi - tikra esu tik dėl medžių, tad tikiuosi maloniai nustebti ir atrasti daugiau, kad ir ne teminių, baldų.



Le karieta su pegasu.
Aš vis dar prisimenu, kaip baltai pavydėjau šitos karietos visoms laimingosioms ją iš dėžės ištraukusioms. Na gal šį kartą ir man pavyks. Kad ir koks nenaudojamas daiktas tai būtų :D

Sėkmingų dvikovų, daug snaigučių ir plačiai besišypsančios fortūnos dėžes bedarinėjant ;)

2018 m. sausio 9 d., antradienis

Konkursas (Diena be makiažo)


★★★★★

Nauji metai, naujos temos.
Po ilgų šėlionių iki paryčių, naujųjų metų rytą mažiausiai turbūt norisi galvoti apie reprezentatyvią išvaizdą. Isispiri į patogias tapkes, užsitempi super patogius treningus ir siurbčioji arbatą iki vėl pasijusi žmogumi, pasiruošusiu bendrauti su aplinka :D Maždaug tokį rytą ir toptelėjo tema konkursui - "Diena be makiažo".
Klubo merginos labai įvairiai interpretavo šią temą: vienos rinkosi lengvus, vasariškus, saulėtus arba ne derinius, kitos kiek šiltesnius pavasariu/rudeniu dvelkenčius, na o kelios, kaip ir temos autorė, rinkosi šlepetes ir patogius, labiau naminius, drabužius. Iš kitos pusės, temos pagrindinis akcentas - lėlės veidukas. Ar dažnai tenka pamatyti visais įmanomais sluoksniais nenuteplioto veido žaidime? Manau gan retai, tad kviečiu pasidairyti po dalyvių galeriją ir paganyti akis ne tik po žaismingus derinius, bet ir pasigrožėti lengvais, dailiais veidukais ;)


  1. Rūta123 - 10 balų
  2. Vytautė78 - 9 balai
  3. Austė23 - 10 balų

  1. .X. - 9 balai
  2. Llorona - 9 balai
  3. Miley - 9 balai
 
  1. Ariaa - 8 balai
  2. Juste05 - 9.5 balų


2018 m. sausio 3 d., trečiadienis

Leiskis žemyn


Nuo pat savaitės pradžios, iš žaidimo pasitraukus advento kalendoriui, nekantraudamos laukėme ko nors naujo. Interneto platybėse sklandė daug įvairių teorijų, bet buvau tvirtai įsitikinusi, kad sulauksim 3x3 lentelės ir pasirodo neklydau - šiandien būtent šio tipo žaidimo sulaukėme MA. "Leiskis žemyn" nėra labai taiklus vertimas iš angliškojo "Get down", kuris 80-tųjų slang'e reiškė tiesiog "Energingai šokti". Na bet ką turim, tą turim - žaidimas alsuoja 80-ųjų disko ritmu ir pateikia mums penkias naujas aprangas su šukuosenomis mūsų lėlėms, o susižadėjusios merginos randa dar ir šeštą lentelę su apranga ir klasikine afro šukuosena savo sužadėtiniams.






Penktoje lentelėje rasite auksinę aprangą su šortukais ir ramunėlių vainiku, na o šeštoji, kaip ir minėjau, skirta sužadėtiniams.