2017 m. lapkričio 28 d., antradienis

Žvaigždžių karai


Iš MA garbingai pasitraukus sužadėtinio kolekcijai, jos vietą užėmė dėžės tipo žaidimas "Žvaigždžių karai". Kažkaip maniau, kad vėl sulauksim teminių kostiumų iš filmų, o bet tačiau - dėžėje randame dvi aprangas, kurios gan langvai naudojamos įprastuose deriniuose, tiesiog pamargintos Star Wars atributika, kaip pvz.: Millennium Falcon rankinė ar Death Star auskarai. Kiek nustebino faktas, kad šį kartą dėžėje nera jokio "pagrindinio prizo" - šukuosenos ar profilio fono.
Su šiomis aprangomis būsim ne tik filmo premjerai pasiruošusios, bet ir savaitgalį sostinėje vyksiančiam ComicCon Baltic.




2017 m. lapkričio 26 d., sekmadienis

Savaitės apžvalgėlė


Labai jau įvykiais MA gausi savaitė pasitaikė, tad kviečiu prsiminti kas kaip ir kada :)

Vyrukų kolekcija visada pradžiugina pačiu faktu ir nesvarbu ar žavingi patys drabužiai. Ši žieminė kolekcija, man asmeniškai, paliko labai prieštaringų jausmų - dalis kolekcijos praktiška ir lengvai pritaikoma deriniuose, o vyriškos kailinės pirštinaitės tikra vyšnia ant torto. Tačiau kita dalis atrodo kaip pasityčiojimas iš vyrukų kaip po tokių. Kailinis žemę šluojantis paltas...sužadėtiniui? WTF? Bet gal čia tik aš kažko nesuprantu.













Ketvirtadienį visos pradėjom nuo žavingos dovanėlės - meškėno - būstui Padėkos Dienos proga. Meškėno mielumas, manau, tikrai nepaliko abejingų.






Pasidžiaugusios dovana popiet sulaukėme staigmenėlės, kurios mūsų žaidimo versijoje dar nėrabuvę, tačiau kitose versijose - dažnas nutikimas: perkant safyrų už tam tikrą sumą gaunama dovana. Ne kartą yra tekę varvint seilę ir dūsaut matant kitų versijų gaunamas dovanėlės. Tikėkimės tai ne vienkartinis nutikimas ir mūsų versija šiuo klausimu nebebus skriaudžiama :)



Juodasis penktadienis

Po Padėkos Dienos visada ateina juodasis penktadienis, kuomet visur visur sumirga nuolaidos. MA neišimtis - juodojo penktadienio proga sulaukėme ne tik nuolaidų, bet ir ypatingo aukciono su nauja apranga, o ne ankstesnių kolekcijų rūbais.


Na o ateinančią savaitę ir vėl kelsimės į kosmoso platybes su šauniaisiais Žvaigždžių Karais- bent taip sufleruoja LadyPopular instagram puslapis. Manau su jais į kosmosą šaunam bent kartą per metus, o kadangi gruodį kino teatruose pasirodys nauja sagos dalis, tai nenuostabu, kad MA pradeda ruoštis iš anksto :) Išsipakuokite savo lightsaber'ius ir pasiruoškite nuotykiams. May the Force be with you!

2017 m. lapkričio 22 d., trečiadienis

Gimtadienio vakarėlis


Greitas pasižvalgymas po lentelių turinį ^^

 Pirma ir antra lentelė

 Trečia ir ketvirta lentelė

Penkta lentelė

Šešta lentelė

2017 m. lapkričio 8 d., trečiadienis

Ugnies žaidynės : Baltasis sostas


Mėnesio pradžia padavė staigmenų kaip iš gausybės rago - iš pradžių pasirodė salų žemėlapio tipo žaidimas, o šią savaitę apart naujos kolekcijos į žaidimą dar kartelį užsuko labirintas "Ugnies žaidynės". Manau spėlioti netenka ir visoms akivaizdu, kad šis žaidimas skirtas eilinį kartą pagerbti "Bado žaidinių" serijai. Kai filmai ir knygos buvo "ant bangos", šios serijos dalykėlių dažnai sutikdavome mados arenoje. Prieš dvejus metus labirintas turėjo penkis kambarius - keturiuose aprangos ir viename baldai. Šiemet atsirado papildomas šeštas kambarys, kurį mato turbūt tik visą labirintą jau ankščiau įveikusios žaidėjos ir jame, deja nieko stebuklingo - langeliai su atlygiais, bet jokių papildomų slaptų skrynelių. 

1-4 kambarių aprangos eilės tvarka. Kiekviena apranga yra šešių dalių.



Penktame kambaryje rasite baldus - net visi šeši vienetai (tapetai, grindys ir keturios dekoracijos : trys statulos + grafitis ant sienos)



Profilio fonas, kurį laimite surinkusios visus daiktus visuose kambariuose.

2017 m. lapkričio 2 d., ketvirtadienis

Rudeninis apsivažinėjimas traukiniu


Iš žaidimo garbingai pasitraukus teleporteriui trečiadienį pasitikome naują žaidimą - salų žemėlapio tipo "Rudeninį pasivažinėjimą traukiniu". Žemėlapyje randame šešias stoteles paprastom mirtingosiom ir papildomą stotelę susižadėjusiom, o tai reiškia, kad žemėlapyje susirinkti galime šešias naujas aprangas ir šukuosenas savo panelėms ir vieną naują aprangą ir šukuoseną sužadėtiniui. Nerašinėjus beletristikų kviečiu pasidairyti po traukinio stoteles.

Visko pradžia



Kelionė į pietus




Per vandenyną



Pusiaukelėje



Rytuose




Sustojimas šiaurėje




Linijos pabaiga





Sėkmės vartant langelius