2017 m. spalio 19 d., ketvirtadienis

Helovinas


Jau kasmetine tradicija tapo prieš pat Helovina sulaukti žaidime teleporterio šiurpia tematika. Šiemet neišimtis - ramią trečiadienio popiete sulaukėme teminio teleporterio su penkiais portalais nesusižadėjusioms žaidėjoms ir papildomu - šeštuoju portalu - turinčioms sužadėtinius.

Moliugų sodas



Frankenšteino nuotaka


Numirėlių nuotaka


Apsėsta svetainė



Naktines elfė


Nakties Elfas

2017 m. spalio 17 d., antradienis

Augintinių Helovino kolekcija


Kaip lengva įžanga į pasiruošimus Helovinui, antradienio popietę žaidime pasirodė teminė kolekcija augintiniams. Jei neklystu, paskutinė augintinių kolekcija žaidime lankės pernai per Kalėdas. Kažkaip susimąsčiau, kad labai jau apleisti ir pamiršti augintiniai žaidime :D Na bet dabar turime progą juos prisiminti ir pradžiuginti vienu kitu skeleto kostiumu ar plastikiniais vampyro dantimis. Ekstremalios gyvūnų mylėtojos gali įsigyti net ir Merlin Monro suknutę (su prikabinta krūtine ... ta prasme krūtinė ...  šuniui ... wtf?). Pati labai maloniai nustebinta linkau Nyan Cat ir vienaragio kostiumais, nuo jų savo pirkinių krepšelį ir pradėjau  :D Belieka palinkėti smagių pirkinių ;)





2017 m. spalio 9 d., pirmadienis

Rudens dovanos


Ramią ketvirtadienio popietę į Mados Areną pakartotinai užsuko trijų dėžių tipo žaidimas "Rudens dovanos". Tai turbūt mažiausiai įpareigojantis žaidimų tipas - kovoji sau mados dvikovose, renki balionus/lapus/whatever pagal sezoną ir tematiką, išsikeiti sukauptą gėrį į pasirinkto dydžio dovanas. Tad manau visos iškart nuskubėjom kovoti ir rankioti lapus. Kadangi šio tipo žaidimo prizus ir šiaip yra sudėtinga surasti, tai pakartoto žaidimo prizų paieška priminė odisėją interneto platybėse, tik liūdnesne pabaiga :D Na bet dalinuosi tuo, ką pavyko atrasti, nors ne dėl visų daiktų jaučiuosi užtikrintai. Pati asmeniškai iš dalies tkėjausi pakartojimo, nes praeitą kartą, kai šis žaidimas lankėsi MA, man taip ir nepavyko laimėti kepurytės su ragais ir ausytėmis. Tikiuosi šįkart dėžės ir fortūna bus dosnesnės.
Beje, apart rudeniškų drabužių dėžėse taip pat turime galimybę rasti dvi šukuosenas ir motorolerį "Vespa", kuris keliauja į automobilių skiltį ir pakelia +40% dosnumo statistiką penkioms valandoms.


Atkreipkite dėmesį, kad kiekvienas rūbas turi nuo 8 iki 14(!) spalvų. Kada paskutinį kartą matėm tokią spalvų gausą? Apmaudu kad turbūt 50% visų tų spalvų rožinės-purpurinės-"fioletavos"


2017 m. spalio 5 d., ketvirtadienis

Sužadėtinių kolekcija "Ruduo"


Šie metai kaip reta dosnūs sužadėtiniams. Turėjome pavasario bei vasaros kolekcijas, o dabar sulaukėme ir rudeninio spintos papildymo mūsų lepūnėliams veltėdžiams.






2017 m. spalio 3 d., antradienis

Oktoberfestas


Kiek retesnis svečias Mados Arenoje "žvaigždučių takas", bet tikrai džiugina faktu, kad net ir be safyrų įmanoma sėkmingai įveikti visą žaidimą. Jau antrus metus iš eilės spalį pasitinkame su žaidimu, dedikuotu alaus šventei Vokietijoje - "Oktoberfest" (pažodžiui verčiant - spalio šventė). Šį kartą galime laimėti 15 naujų baldų ir porą naujų aprangų, o įveikus visą žaidimą papildomai gauname profilio foną.