2017 m. rugpjūčio 27 d., sekmadienis

Degančio žmogaus festivalis


Antradienį žaidime pasirodė trijų dovanu tipo žaidimas - "Degančio žmogaus festivalis". Dėžėse kaip visuomet galėsime rasti šūsnį naujų ekstravagantiškų drabužių, įmantrių būsto baldų, keletą profilio fonų, bei solidų grožio salono papildymą.



Iš galimų laimėti rūbų susideda šešios aprangos


Galimi laimėti drabužiai (visi drabužiai turi šešias spalvas)



Grožio saloną galima papildyti šešiom naujom šukuosenom, chna ir pora specialaus makiažo




Galimi laimėti baldai ir du profilio fonai




2017 m. rugpjūčio 21 d., pirmadienis

Konkursas ( Džentelmenai)


★★★★★

Rugpjūčio mėnesį pradėjom su tema "Džentelmenai", kurios pagrindinė užduotis buvo aprengti savo lėlę kaip vyrą. Turbūt pirmą kartą savo lėlės grožio salone pasigedau barzdų skilties, nes juk visai fun būtų pamatyti kaip tai atrodytų :D O bet tačiau, barzdų nebuvimas tikrai nesutrukdė jums sukurti šaunių derinių, kuriuos ir kviečiu apžvelgti ir aptarti ^^




  1.  Klikq - 8,3 Puikus derinukas, bet skaistalų reikėtų atsisakyti
  2.  Miley - 9,3 Dailus klasikinis derinukas, gal kiek per švelnūs veido bruožai
  3.  Bcb - 7,3 Šauniai padirbėta ties veidu ir šukuosena, tačiau diržas nedera ir galbūt labiau būtų tikusi palaidinė, kuri uždengia bambą.
  1. Rūta123 - 8,5 Šauniai deranti apranga, tačiau veido bruožai per moteriški
  2. .X. - 10
  3. JoJo Siwa - 8,7 Smagiai tepaluoti pirštukai, tačiau kiek per moteriška veidas

  1.  Crimson - 5,7 Klasikinė apranga nedera su skusta galva ir konversais, derėtų pasirinkti vieną stilių
  2. Vytautė78 - 8,8 Akį pagaunantis derinys ir veidas, tik skrybėlaitės juodos norėtųsi
  3. Frančeska - 10
  1.  Shellė - 9,5 paprastas ir neperkrautas derinys 


2017 m. rugpjūčio 13 d., sekmadienis

Kelionės laiku


Pirmą kartą Superpanelės istorijoje sulaukėme teleporterio tipo žaidimo pakartojimo. Turime galimybę aplankyti penkis portalus, susirinkti penkias naujas aprangas, laimėti naują augintinį - tigrą Diegą iš Ledynmečio filmų sagos, papildyti grožio saloną dvejom naujom šukuosenom ir nepamirškim poros pūstų suknelių. Pasiadairykit ir susipažinkit pačios ;)
Viduramžių Venecija atrodo nuviliančiai - trys vėduoklės, dvi kaukės, vienas vėrinys ir visa tai tik dėl suknelės? Senovės Egipto šukuosena labai daili, kiek yra tekę matyt ją deriniuose, visada labai subtiliai ir žavingai atrodo. Graikijos šukuosena taip pat simpatiška. Italijoje taip pat daug triukšmo dėl nieko - keletas aksesuarų dėl suknelės, na bent daiktų mažiau nei Venecijos portale. Akmens amžiaus portalas turbūt labiausiai išsiskiria tiek savo rūbais, tiek pagrindiniu prizu - augintiniu :)

Akmens amžius

18a Italija

Senovės Graikija

Senovės Egiptas

Viduramžiu Vencija

2017 m. rugpjūčio 10 d., ketvirtadienis

Konkursas (Mistika)


★★★★★

Antroji rugpjūčio tema siūlo pabėgti nuo niūrių lietingų orų ir pasinerti į fantazijos pasaulėlį kuriant mistinius derinius. Pasidairykim kaip jums sekėsi.



  1.  Klikq 
  2. Austė23
  3. Miley

  1.  Austėja Kvederytė
  2. Frančeska
  3. Rūta

  1.  Jo Jo Siwa
  2. Vytautė78
  3. Shellė 
  1. .X.


Užpuolus netikėtiem darbams ir keliems techniniams nesklandumams, rugpjūčio konkursai (Džentelmenai ir Mistika) spėjo konkrečiai apdulkėti. O bet tačiau, geriau vėliau, nei niekada - metas išrinkti ir apdovanoti nugalėtoją. 


Šį kartą fortūna nusišypsojo panelei Frančeska



2017 m. rugpjūčio 9 d., trečiadienis

Komiksų karštinė


Naujo žaidimo ar kokios atrakcijos tikėjausi dar praeitą savaitę, bet pakentėti teko iki pat šio antradienio. Susipažinkime - septynios žavios komiksų herojės. Šešias iš septynių atpažinti pavyko, tačiau viena turbūt taip ir liks paslaptinga nepažįstamąja. Su septyniom aprangom galime laimėti penkias naujas šukuosenas ir papildymą specialaus makiažo. Belieka palinkėti sėkmės dvikovose su herojėmis ;)



2017 m. rugpjūčio 1 d., antradienis

Egžotiski nuotykiai


Su smagiu pasisveikinimu - "Sveikos atvykusios į Tailandą" - MA pasirodė naujas laimės rato tipo žaidimas "Egzotiškos kelionės" ^^ Šį kartą laimės ratas pradžiugina mus 21 nauju būsto daiktu, o surinkus visus daikčiukus visose rato zonose turime galimybę laimėti egzotišką profilio foną. Nežinau kodėl, bet jei ne tos uolos fone, tai būčiau spėjus, kad mes ne Tailande, o Havajuose :D Įtariu, kad banglentės ir egzotiški vaisiai prideda to tokio lengvabūdiškumo pojūčio. Taip pat negaliu nepastebėti, kad kūrėjai paskutiniu metu pasidarė dosnesni - rate randame dešimt zonų ir žaidimui pereiti skirta dešimt dienų, nepamenu kad taip puikiai būtų buvę ankščiau. O reiškia, kad atidžiai naikinant kvadratėlius žaidimą gali pereiti ir profilio foną laimėti visut visos MA žaidėjos nenaudojant safyrų. Beje ir Fridos 3x3 lentelėms turėjom ištisas dvi savaites, kas tokio tipo žaidimui yra neregėtas terminas.. Sėdžiu ir svarstau - nusiskundimai pagaliau prisibeldė ar viso labo tyla prieš audrą?