2017 m. gegužės 31 d., trečiadienis

Pižamų vakarėlis

Vakar iš žaidimo pasitraukus "Retro" pakartotai laikinai parduotuvei tikėjausi ko nors naujo, o bet tačiau, naujienos žaidime mus pasiekė tik šiandien. Trečiadienio popietę pasitikome su smagiai skambančiu "Pižamų vakarėliu" labirinto tipo žaidime :) Pižamos - ne tik skambus pavadinimas, penkiuose iš šešių kambarių rasime labai spalvingas ir nuotaikingas pižamas, kelias iš jų galima dalimis įpaišyti į kasdienius derinius - kad ir pirmame kambaryje laimimą džemperį su kiškio ausytėmis, panašų turiu savo spintoje ir tai yra mano didžiausias turtas, dabar tokiu galės džiaugtis ir mano lėlė, yay! Taip pat labai nudžiugino flamingų vėrinys ir auskarai, kurių teks ieškoti labirinto gale, bei visa vienaragių pižama, nes nu vienaragiai, kam galėtų nepatikti vienaragiai?! Pagrindinis labirinto prizas - pliuškis-vienaragis (jūs tik pažiūrėkit į tą laimingą vienaragį), bus į kolekciją prie katino, Chewbaca'os ir meškino :D Apart penkių pižamų žaidimas taip pat dosnus ir baldais, tad galėsite įkurti tikrą pagalvių mūšių meką su vaizdu į palmes ir (turbūt) paplūdymį. Apibendrinant : labai daug lengvabūdiškos nuotaikos įnešantis žaidimas, džiuginantis cute iki negalėjimo drabužiais ir aksesuarais.


Kūrėjai visada stengiasi palaikyti tvarką - kiekviename kambaryje 6 rūbai, tačiau kai kurios pižamos tik iš 5 dalių, tad tuose kambariuose papildomai įmetamas būsto daiktas (socialinės skilties) 




Kanų karalienė


Jau labai labai seniai žaidime buvom turėjusios tokią atrakciją, kaip "karalienės vizitas". Turbūt visas Disnėjaus princeses jau esam turėjusios, dėl to šiandieninė viešnia iš piršto laužta :) Visos spėjusios laimėti bent vieną dvikovą prieš "karalienę" laimės jos aprangą, kuri šį kartą vienspalvė (nors iki šiol karalienės aprangos visuomet būdavo bent penkių skirtingų spalvų), o labiau pasistengusios (top 5, jei neklystu) turi progą papildyti savo grožio saloną nauja šukuosena. Pirmoji mintis pamačius karalienę buvo "kur aš tai jau mačiau?" ir paknisus savo lėlės drabužinę sėkmingai radau kažkada MA buvusio žaidimo aprangas, kurių vieną vos keliom klostėm skiriasi nuo šiandieninės "Kanų karalienės". Na, bent jau šukuosena naujai piešta ir gan žavinga :D


1. Kanų karalienės sijonas kiek dailiau nupieštas, nei ankstesnio žaidimo.

2. Diržo sagtelės dydis kiek skiriasi.
3. Spalva pablukus. Ar taip atrodytų senasis kostiumėlis nuskalbus keletą kartų?


2017 m. gegužės 18 d., ketvirtadienis

Išleistuvių dovanos


Trečiadienį iš žaidimo pasitraukus 3x3 tipo lentelei tikėjausi ko nors naujo, tačiau palūkėti teko iki šiandienos popietės. Kaip įprasta, gegužės mėnesį jau ne pirmus metus sulaukiam trijų dovanų tipo žaidimo, skirto pažymėti išleistuvių sezoną mokyklose. Šiemet ir vėl galėsime pasidžiaugti penkiom naujom aprangom, trim naujom šukuosenom, baldų gausa, nauju profilio fonu ir, žinoma, automobiliu.




Jei kam kiltų klausimų, tai taip - ši šukuosena labai panaši į tą, kurią galėjome laimėti "Oktoberfest" laikinojoje kortų kaladėje. Jos skiriasi vos keleta garbanų, bet kūrėjai turbūt nusprendė, kad tas skirtumas pakankamai reikšmingas.




Baldų gausa nustebino, nes jų užtenka dviem pilniem kambariam apstatyti. Alyviniai stulpeliai "staliukai su kėdėm" kiek primena neusipratimą, tačiau visos dekoracijos ir stalas-baras tikrai atrodo žavingai.



2017 m. gegužės 11 d., ketvirtadienis

Piratų nuotykiai


Antradienį Mados Arenoje pasirodė Karibų Piratų filmų sagai skirtas superherojų tipo žaidimas - "Piratų nuotykiai". Superherojų labirinte esame pratusios matyti komiksų veikėjas, kuriom įveikti naudojami galios buteliukai ir tik nugalėjusios superheroję laimime jos aprangą ir šukuoseną. Šį kartą "labirinte" randame šešias damų aprangas su šešiom naujom šukuosenom iš Karibų Piratų filmų ir netikėtą staigmenėlę susižadėjusioms merginoms - papildomą aprangą būtent sužadėtiniui. Tačiau kūrėjai dėliodami šį žaidimą patingėjo koreguoti superherojų žaidimui skirtą bazę, todėl mes vis dar bandom nugalėti superherojes pasitelkdamos galios buteliukus, o juk žymiai smagiau žiūrėtųsi romo buteliukai ir piratų damos ^^ Jau matau užduoties šūkį: "Nugirdyk pirato damą ir laimėk jos aprangą ir šukuoseną. Sau į pagalbą gali pasitelkti romo buteliukus/statinaites" :D O bet tačiau, žaidimas skirtas vaikams niekada neskambės taip šmaikščiai. Liūdnoji šio labirinto dalis - jis labai ilgas ir judėjimas vyksta ganėtinai lėtai, o pasiekusios damą, toliau judėti galite tik ją nurengusios, tad reguliariai tenka strigtelt parai kitai ir būtent dėl šių priežasčių paprastoms mirtingosioms, nepasikausčiusioms mėlynais akmenukais, retai pavyksta įpusėti labirintą, ką jau bekalbėti apie jo užbaigimą.







2017 m. gegužės 7 d., sekmadienis

Muzikos apdovanojimai


Trečiadienio popietę kartu su nauja laikina kolekcija žaidime kartu pasirodė ir 3x3 lentelės tipo žaidimo pakartojimas skambiu pavadinimu "Muzikos apdovanojimai". Įveikti keturioms lentelėms turime net dvi savaites. Mane asmeniškai sužavėjo pirmoje lentelėje laimima trumpų plaukų šukuosena, tačiau aprangos ir likusios trys šukuosenos tikrai nesukelia to "must have" pojūčio.


1-oji, 2-oji, 3-oji, 4-oji Lentelė