2017 m. balandžio 22 d., šeštadienis

Laikinas klubo trofėjus


Ketvirtadienį administracija pateikė staigmenėlę - laikiną klubo trofėjų, kuris atrakina parduotuvę su pilna nauja kolekcija. Trofėjų galima laimėti pabaigus mados šou ir nuo laimėtos dienos jis žaidime išbus 30 dienų. Tačiau trofėjų skaičius ribotas ir tam, kad galėtumėte jį laimėti turite turėti laisvą vietą klubo trofėjų skiltyje, t.y. - jei turite maksimalų trofėju skaičių, tai pirma teks vieną prarasti, tam kad atsirastų vietos naujam. Jei su mados šou nepasiseka, visada turite galimybę laimėti trofėjų iš jį jau turinčio klubo. Tad belieka palinkėti sėkmės planuojant trofėjau medžioklę ;)
Smalsaujančias ar trofėjus vertas tiek vargo kviečiu pasidairyti po parduotuvės turinį. Naujoje kolekcijoje rasime 43 naujus rūbus iš kurių galime sukurti 10 skirtingų aprangų, kurias ir siūlau apžiūrėti :)




2017 m. balandžio 21 d., penktadienis

Muzikos fašionista


Labai tikėtai ir lauktai trečiadienį MA pasirodė naujas žaidimas - stipriai nelaukiamo soliterio tipo "Mados fašionista". Naujasis žaidimas skirtas pažymėti ką tik praūžusį Coachela festivalį. Ta proga šešiose kaladėse turim galimybę susirnkioti šešias naujas aprangas, keletą naujų spec. makiažų bei pora visai šaunių kuodukų šukuosenų, na ir dar naują profilio foną rasim, kuris dažniausiai slepiasi paskutinėje kaladėje. Peržvelgus kaladžių turinius vietomis stipriai nusivyliau, bet kiek žaidėjų, tiek nuomonių, tad kviečiu ir jus pasidairyti :)






Juodi aksesuarai visada puikiai visur dera ir būna dažnai naudojami. Apvalių akinių nuo saulės mums visada trūksta savo drabužinėse. Batai lieka mistika ir į juos pažiūrėjus kyla klausimas "Kodėl?", kaip ir matant suknelę (tiesiog suknelę, be jokių pozį ar pan.) kaip pagrindinį prizą.















Vienas žaviausių derinių visame žaidime - trumpa marga suknutė, labai dailus diržas ir apyrankė, rankinė/kuprinėlė - šio sezono klyksmas, bet labiausiai man patinka batai! Kažko tokio mano drabužinei jau seniai trūko.

Pagrindinis prizas - spec. makiažas. Nežinau ar jūs dažnai naudojate tokius dalykus savo deriniuose, bet man turi užbanguoti labai mistiška banga, kad prisiminčiau apie jų egzistavimą. Atrodo gražiai, bet ar naudočiau? - Nežinau 













Šis derinys man vienas tų kur "joks". Batai vėl iš serijos "Kodėl", rankinė ir apyrankė kiek neišbaigtos. auskarai simpatiški ir suknelė manau sulauks savo gerbėjų. Švarkelis kaip atskiras rūbas žiūrėsis tikrai šauniai.
Pagrindinis prizas - auksinis žėrutis lyg ką tik nuo undinėlės nuimtas ^^








Likusias tris aprangas sutiksim ne būtinai tokia tvarka, nors jau spėjau nutarti, kad profilio fonas turėtų būti paskutinėje kaladėje :D





Kadangi visuose matytuose šio žaidimo paveikslėliuose šis derinys puoštas kuodukų - "le ausyčių" šukuosena (khem, žaviausias prizas visame žaidime, khem), spėju, kad ji ir bus pagrindinis prizas su šiuo deriniu. Jei ne avalynė ir be ryšio prikabintas diržas, būtų buvęs nuostabus vaizdas :D arba man tiesiog vėlyvas vakaras ir metas rišti rašliavas.










Derinys užtikrintai meškučių ir šiaip mielų dalykų mylėtojoms. Vėl gi, raguotų kuodukų šukuosena visur lydi šį derinį, tad drąsiai galim spėti, jog ji bus prgrindinis prizas meškučių kaladėje. Raguoti meškučiai, hmm..











Jeigu tai paskutinė kaladė, tai čia bus didžiausias nusivylimas ever. Vienintelis vertas dėmesio daiktas - akinukai. Viso kito kūrėjai galėjo ir nepiešti. Nors tikiu, kad turėtų MA susiburti verstos odos "švarko" fanių klubas. 
Profilio fonas labai melancholiškas, turėtų tikti ir patikti mėgstančiom ramias spalvas ir lengvą minimalizmą.






Belieka palinkėti laimingų kortų!

2017 m. balandžio 12 d., trečiadienis

Pavasario kolekcija


Kur buvus, kur nebuvus, žaidimą aplankė prieš porą metų jau turėta "Pavasario kolekcija". Pagrindinė kolekcijos ašis - 2015 pavasario/vasaros Dolce and Gabbana rožėm ir širdelėm margintos suknelės bei galanterija. Tačiau apart šių nėriniuotų grožybių kolekcijoje taip pat galime rasti ir kasdieniniams deriniams tinkamų tiek palaidinių, tiek džinsų, tiek avalynės. Esu tikra, kad kiekviena MA žaidėja ras kuo save palepinti/pradžiuginti ^^








2017 m. balandžio 11 d., antradienis

Velykinė mados medžioklė


Šiandien ryte prisijunginėjant prie Superpanelės pastebėjau naują teminį fona, tad įtariau, kad sulauksim žaidimo Velykų tema ir neklydau :D "Velykinė mados medžioklė" - laimės rato tipo žaidimas, kuriame galėsime laimėti 16 naujų baldų ir naują aprangą, o surinkusios visus prizus visose rato skiltyse laimite naują profilio foną. Panašu, kad šiemet Velykas švęsim Stebuklų šalies stiliaus arbatos vakarėlyje persirengusios tikru triušių mylėtoju Skrybėlium. Pamačius rožinį švarką su triušiu kažkaip triušio gaila pasidarė, nes labai jau nepatogiai jis ten kabo lengvai smaugiamas. Tačiau kortomis margintas sijonas ir avietiniai bateliai tikrai sužavėjo :)






2017 m. balandžio 6 d., ketvirtadienis

Pavasario karalius


Ooo kaip seniai beturėjom tokią šventę žaidime - nauja drabužių kolekcija sužadėtiniams ir net ne penkių vienspalvių rūbų, o gausi, kokybiška, spalvinga kolekcija. Mane kiek trikdo gėlėti vyriški drabužiai ar "palaidinės" (vyriškos!) iki bambos, bet šios kolekcijos žaidime pasirodo rečiau nei Kalėdos, tad jaučiu neturinti teisės skųstis.