2016 m. gegužės 30 d., pirmadienis

Mados gala


Kiek netikėtai šiandien MA sulaukėme naujos akcijos atrakcijos - dovanos tipo žaidimo "Mados gala". Dalis MA naujo žaidimo laukė dar penktadienį, kai pasibaigė baldų parduotuvei skirtas laikas, vėlesnių diskusijų metu buvo nutarta, kad naujienos sulauksim matyt tik birželio 6 dieną, kai pasibaigs išleistuvių žaidimas. na bet administracija nusprendė pradžiuginti mus šiandien :) Pasinaudojus minimaliomis matematikos žiniomis galima drąsiai teigti, kad "Dėžė - dovana" yra šių metų populiariausias žaidimas, nes mus lanko jau kokį ketvirtą kartą! Tad pasižvalgykim ką turim šįkart.

Manau jau iš pavadinimo galima atspėti, kad žaidimas skirtas pažymėti kasmetinį labdaros festivalį/renginį "MetGala". Šiemet renginio tema buvo - "Manus x Machina: Fashion in an Age of Technology" (liet.k. - Mada technologijų amžiuje. Viena daugiausiai dėmesio sulaukusių žvagždžių buvo Emma Watsonir jos Calvin Klein namų kūrinys - iš perdirbtų plastiko butelių sukurtas audinys panaudotas Emmos kelių dalių aprangai. Nieko nuostabaus, kad šio kūrinio sulaukėme ir savo žaidime. dar mažaiau stebėtina, kad būtent ši apranga yra pagrindinė - laimima renkant "filmų juostas". Papildomą aprangą, kurią traukiame iš dėžės, dėvėjo viena iš Victoria's Secret angelų, brazilų modelis ir aktorė - Alessandra Ambrosio. Taip gan netikėta dalis - šįkart, surinkusios pakankamai filmo juostų, galime laimėti net dvi šukuosenas, pirmoji, be abejo - Alessandros, o antroji - Emmos.







2016 m. gegužės 22 d., sekmadienis

Išleistuvių dovanos


Penktadienį popiet, kaip kad ir buvo tikėtasi, soliterio žaidimą pakeitė naujasis išleistuvių tema - "Išleistuvių dovanos". Senokai neturėjome trijų dovanų tipo žaidimo. Mane asmeniškai nelabai žavi šis tipas, nes tikimybė surinkti savo pageidaujamus rūbus yra tokia menka, kad net graudu. O bet tačiau, didžioji dalis žaidėjų net labai džiaugiasi, nes juk balionams rinkti nereikia jokių papildomų išlaidų ir dovanų gauna visos :) Šį kartą dovanų dėžese galime rasti net šešias skirtingas žemę šluojančias sukneles, iš kurių viena yra su poza, krūvą prie jų derančių ir nelabai aksesuarų, net keturias naujas šukuosenas ir, žinoma, naują automobilį, kuris pakels jūsų grožio statistiką 70%, bet tik vienai valandai :)







2016 m. gegužės 13 d., penktadienis

Nepakartojama panelių pieštų baldų kolekcija


Išrinktųjų konkursas baigėsi ir vakar mums buvo pristatya naujoji baldų kolekcija, į kurią pateko geriausi žaidėjų piešti baldai. Naujais baldais žaidime visada džiaugiuosi jau vien dėl pačio fakto, nes kūrybiškumo ir atsidavimo statistikos yra vienos labiausiai nuskriaustų statistikų žaidime. Šiemet kūrėjai mus kaip reta lepina baldais ir ši kolekcija yra jau trečia ar net ketvirta nuo metų pradžios. Taip pat naujoji kolekcija džiugine dėl kelių priežasčių : visų pirma, visi baldai kainuoja dolerius ir dėl to ji yra prieinama ir įkandama kiekvienai žaidėjai, visų antra, į kolekciją pateko ir kelių lietuvaičių darbai. Nei vienos jūsų turbūt nenustebino, tai kad į kolekciją pateko Forbes Club narės Liamba darbai, jos photoshop'o meistriškumui lenkiu galvą, o taip pat keli panelių Sawaii (Ecstazy klubas) bei Eimantė8 (Dream team klubas) darbai.
Tad, mano mielosios, linkiu jums šaunių pirkinių ir originalių idėjų atsinaujinant būstą ;)







2016 m. gegužės 9 d., pirmadienis

Stebuklų šalis


Sveiki maži ir dideli, susirinkę pasmalsauti apie naująjį žaidimą - "Stebuklų šalis". Kaip ir buvo tikėtasi, šiandien "Sostų karų" žaidimą pakeitė naujasis - nei lauktas, nei numylėtas soliteris. Tačiau velniai nematė, juk soliterio tema - "Alisa stebuklų šalyje" ir ne bet kuri versija, o nuostabioji Tim Burton kūrybos. Šioje vietoje turbūt reikėtų prisipažinti, kad esu didelė Burton'o kūrybos gerbėja, o jo sukurta Alisa išvis yra vienintelė man priimtina Alisa :D 2010m. išleistas filmas daugelį pakerėjo ne tik Johnny Depp'o skrybėliumi, bet ir bendra filmo atmosfera, aplinka, kostiumais. Šiemet pasirodo antrasis filmas - tęsinys "Alisa veidrodžių karalystėje" (Alice Through the Looking Glass), kuris turbūt ir paskatino MA kūrėjus sukurti žaidimą šia tematika. Paisdarykim po kortų kalades ;)



Kaip žinia - mūsų laukia penkios kaladės. Keturiose rasime aprangas, trys iš pagrindinių prizų yra šukuosenos, pirmoje kaladėje laimim aksesuarą, o paskutinėje kaladėje, įtariu, kad rasim baldus ir profilio foną, kaip pagrindinį prizą :)








Alisa, patekusi į Raudonosios (Širdžių) Karalienės sodus, kiek ūgtelėjusi po eilinio "Suvalgyk mane" sausainuko, iš karalienės dovanų gauna būtent šią suknelę. Na, o kad pagrindinis prizas - triušis, turbūt nieko nestebina, juk Alisa be triušio būtų ne Alisa :)
















Raudonoji Karalienė visu gražumu. Šią aprangą matysime šiemet vasarą pasirodysiančiame filme. Kaip ir tikėjausi - pagrindinis prizas Karalienės šukuosena, palengva formuojanti širdelės formos galvą. Kiek netikėta buvo, kad turėsim visus Karalienės veido bruožus - nustebusius antakius, milžiniškus šešėlius ir... labai dailias, širdelės formos lūpas ^^












Didžiai mano nuostabai trečioje kaladėje randame baldus ir profilio foną, kaip pagrindinį prizą. Baldų viso yra 20 vienetų, tame tarpe grindys ir tapetai, pasakiškoji Baltosios Karalienės pilis bei žavūs papuošimai. Iš šių baldų susidėlioja visai smagi arbatėlės popietė stebuklingame sode :) Ko galbūt pritrūkau tai sausainuko ar šiaip kokio užkandžio/gėrimo su užrašu "Suvalgyk mane", bei tikėjaus arbatėlės gyvūnėlių ir skrybėliaus bent kaip dekoracijų, o bet tačiau, ne visoms svajonėms lemta išsipildyti. Profilio fonas man vis dar atrodo kaip Salvadoro Dali darbas :D








"Džiaugsmingosios dienos" šarvai. Šiais šarvais pasipuošusi Alisa nugalėjo Raudonosios Karalienės siūstą pabaisą ir Stebuklų šalyje išaušo džiaugsmingoji diena :) Alisos šukuosena - pagrindinis prizas.

















Baltosios Karalienės apranga.Kartu su šia apranga rasime ir "šventinį makiažą" - karalienės violetinio atspalvio šešėliai aplink akis. Pagrindinis prizas - karalienės šukuosena.