2016 m. vasario 28 d., sekmadienis

Nauja kolekcija ?


Nuotrauka paimta iš Forbes-Club.Blogspot.lt

Forbes Club merginos facebook'e rado būsimos, turbūt mini kolekcijos, eskizą. Panašu, kad mūsų laukia daili, pavasariška, gėlėta, stipriai tautiniais motyvais puošta kolekcija ;) Ar jaučiat artėjantį pavasarį?

2016 m. vasario 27 d., šeštadienis

Rimuke's vakarėlis


Ar matėt, ar girdėjot, kaip šiandien MA užkariavo panelės Rimuke vakarėlis. Merginos buvo kviečiamos persirengti mistinėmis būtybėmis, sparnuotomis paukštėmis, princesėmis, maištingomis roko merginomis ar tiesiog ledi. Į vakarėlį buvo pakviestą per tūkstantį svečių, tačiau pirmosios vakarėlio užduoties metu šis skaičius sumažėjo iki mažiau nei septynių šimtų. Pirmoji užduotis buvo nelabai ,,faina'' - laimėti dvikovą prieš supermodelį, bet panelės daug ką įveikė ir veikė. Dizainas gražus, gaila, MA kiek strigo, todėl kilo nesklandumų. Keletą kartų netikėtai fonas pasidarė toks,  kaip būna, kai nusiperki naują kambarį - tokios sienos kaip ,,suskilusios''. Bet po kiekvienos "sienos" pasirodydavo vis nauja žavi vakarėlio aplinka. Ir dar privalu pastebėti - panelė Rimukė prifotografavo matyt rekordinį skaičių nauotraukų! Na, tai tiek žinių.

P.s

Nors vakarėlio aprangai pasirinkimo turėta daug, labiausiai MA žaidėjom patinka mistika ir sparnuotos būtybės, juk tai puiki proga pasipuikuoti žaidime "Karnavalas" laimėtom aprangom. Labiausiai šie polinkiai šiandien buvo pastebimi ant FTV podiumo  =^.^=





2016 m. vasario 25 d., ketvirtadienis

Forumo naujienos


Šiandien, kai lankiausi forume, radau kai ką, kas mane per daug šokiravo. Ar administratorę jau pradeda nervinti prašymai pasakyti kas bus toliau po kitų žaidimų?
Na, naujienos, kas bus toliau, mūsų dar nepasiekė. Laukiame:)
P.S. naujienos turėtų būti pirmadienį, nes žaidimai ,,Karnavalas'' ir "Raudonas kilimas" baigiasi vasario 29 d. 14 :00 h.




2016 m. vasario 23 d., antradienis

Raudonas kilimas


Artėjant oskarų vakarui MA kūrėjai nusprendė palepinti mus nauju žaidimu, skirtu šiai progai. Žaidimas "Dovanų dėžės" tipo. Kaip visada turime vieną "pagrindinę - vienspalvę" aprangą, kurią , kaip ir dažniausiai, vainikuoją nauja šukuosena, ir papildomą, daugiau spalvų, turinčią.


Pagrindinė apranga yra su poza - nuleista ranka prie šono, kuri šįkart yra žymiai geriau nupiešta nei pirmoji tokio tipo poza, kurią gruodžio mėnesį galėjome išsukti rate. Palaidinė ir sijonas gan neįspūdingi: palaidinė labai paprastutė, balta, todėl nesunkiai tiktų ir kasdieniams deriniams, o sijonas išvis pats vienas atrodo liūdnai ir ant savo lėlės jo nevilkčiau. Tuo tarpu tas baltas šalis ir auskarai mane visai sužavėjo :) Tuo tarpu papildoma apranga džiugina žymiai labiau - dailios palaidinė ir delninė, puikūs auskarai ir vėrinys, na o sijonas, nors ir n-tasis ilgas klostuotas, bet dailiai žiūrisi.



2016 m. vasario 15 d., pirmadienis

Karnavalas


Kaip ir kiekvienais metais vasario mėnesį MA sulaukėme Rio karnavalui skirtos kolekcijos. Pastaruosius kelerius metus turėjome drabužių parduotuvę, o šiemet sulaukėme "salų" tipo žaidimo, kurio jau ir šiaip senokai neturėjome. Kiekvienoje iš šešių salų slepiasi po vieną spalvingą ir labai karnavalu dvelkiančią aprangą, bei plunksnuotą ar kaip kitaip sparnuotą pagrindinį prizą. Kiek keistokas faktas - keturios iš šešių karnavalo aprangų buvo įkvėptos Victoria secret's 2015 metų mados šou. Matyt dėl to turime galimybę laimėti tokius dailius apatinukus ir bikinius/bodžius :)
Na o dabar visas smalsaujančias kviečiu susipažinti su aprangomis, kurias galima rasti šiose šešiose salose ;)






Šeštoje saloje pagrindinis prizas - ta didžioji "burė" su poza. Tuo tarpu lentelėje vartant langelius galima rasti visų penkių spalvų "bures" tik be pozos.